EVL-koe lähestyy uhkaavasti, treenaamaan olemme ehtineet vaihtelevasti. Muutto pihan toiselle puolelle muutti 10 vuotta ollutta näkökulmaa niin, että omalla pihallakin pystyy pikkutreeniä tekemään. Tytöt ovat vieneet tunnareita ja naapuriston lapset olleet häirikköinä/yleisönä.


Tänään kävin ilta-yhdeksän jälkeen tekemässä EVL:n läpi. Viilausta tarvitaan vielä (varmaan sitä tarvitaan tässä lajissa aina!), mutta kyllä mä uskon meidän kokeesta selviävän.

Paikallaoloja on treenattu hävyttömän vähän, siihen tarvitsen porukkaa ja häiriötreeniä.

Seuraaminen perussettiä, paikka edelleen hieman liian edessä. Käännökset voisi olla parempia ja jostain syystä ei muista aina istua perusasennoissa (tämä ongelmahan ilmeni SM:issä)

Zetan asennot yleensä oikein, tänään istuminen oli hukassa. Pitää miettiä omia käskyjä ja äänensävyjä näissä.

Luoksetulon seisominen on toooosi huono. sadJalkarempan takia en oikein ole uskaltanut treenata sitä. Valuu tosi pitkälle eikä pysähdys ole todellakaan mitenkään napakka. Maahan menee paremmin. Loppupätkä tuli tänään ravilla. Mä niin inhoon tätä liikettä!

Ruutu yleensä löytyy, vauhti on hyvä ja sivulletulokin on parantunut. Tosin tökkii mua käteen siinä, kun on ollut makupala kädessä.

Ohjattu nouto. Hmm.. Aina ei malttaisi pysähtyä merkille ja tähän me tarvittaisiin liikkuria viemään ne kapulat. Tänään ilokseni huomasin, että B pystyy pysähtymään "stop"-käskyllä kapulan viereen (meni keskimmäiselle) ja pystyn siitä vielä ohjaamaan oikealle. Se on edistystä!

Tunnarissa ongelmana ollut kapuloilta paluu on parantunut huimasti. Pari kertaa on tullut jopa laukassa takaisin! Saattaa kuitenkin pysähtyä vielä eteeni, jos en sano mitään. Oma löytyy 99% varmasti. Tänään tosin tiputti ja tarkisti uudestaan muut, ennen palautusta.

Metallihyppyä ei olla päästy hyppyesteen puutteessa treenaamaan, mutta ollaan tehty tasamaanoutoa, jossa ravaa tapansa mukaan takaisin. Ylösotot ja kantaminen ovat kuitenkin parantuneet.

Kaukokäskyissä vaikein on edelleen seisomasta istumaan meno, kun nousee niin etupainotteisesti ylös maasta. Tästä tulee 10 cm:n eteneminen. Tänään tuli kyllä enemmänkin, kun aloitin tällä liikkeellä ja oli vähän virtaa liikaa...

Vaikeinta siis tällä hetkellä luoksetulon pysähdykset ja ohjattu nouto. Molemmista pitäisi kuitenkin normisuorituksella jotain pisteitä tulla, joten eiköhän me uskalleta kokeeseen. winkSiellähän ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu.

Otin eilen pihassa kuvia pikkutreenin jälkeen.

Milla esitti, että sain tällaisen seisomakuvan otettua. Karvat on pystyssä uinnin jäljiltä, mutta mä niin tykkään tästä koirasta! heart

Pomppu-Pupsi


Pentuja en sitten päässytkään katsomaan vielä viikonloppuna. Kuvia tulee siis myöhemmin.