Kuukausi on taas kulunut ja oli aika kokoontua MM-Areenalle Satsun valmennukseen. Olimme tehneet kotiläksyjä ja jännitti vähäsen, näkyykö se. 

Toivomukseni oli otettu huomioon ja saimme tehdä kahdessa erässä oman puolituntisemme.

Eka settiin tehtiin ensin noutoa, ongelmana hidas palautus. Tässä sain neuvoksi tehdä sivulletuloja ihan läheltä, niin että Boubie oppisi, että siinä sivulla on sikasiistiä olla... Saa nähdä miten tää etenee, kun tuntuu ettei etene.

Seuraavaksi halusin näyttää seuraamista, miten se on kehittynyt ja ilokseni Boubie toimi oikein tomerasti; osaa tarjota itse sivulletuloa, kun otan "kisa-asennon" ja seurasi kohtuullisessa kontaktissa ja mukavalla asenteella MONTA askelta!  Sain ohjeeksi olla ahnehtimatta, etten taas innostu liikaa. Olin NIIIN tyytyväinen, että tämä viimein edistyy! Treenaaminen auttaa.  (Ja asenteen muutos)

Lopuksi tehtiin vielä ruutua kanipallolle ja kanipalloa heittäen. Kyllä tämäkin tulee, vaikka tällä hetkellä tuntuu, että vauhtia vois olla paljon enemmän. Toisaalta, Areenalla on myös liukas matto.

Toisessa setissä katsoimme hieman jääviä, seiso-istu-maahan. Maahan on selvästi näistä vahvin tällä hetkellä, mutta muutkin on tulossa. On vaan niin kovin vaikeaa blondille täti-ihmiselle muistaa tehdä monta asiaa yhtä aikaa...  Mutta mä luotan, että opin vielä...

Hyppyä pallopalkalla, hyppyä seissiin ja sitä loppuosaakin treenattiin. Mitäs vielä? Kaukoja. Yritin ottaa matkaa, mutta Boubie hyppäsi maahan-istu hieman eteenpäin, joten takaisin ihan eteen seisomaan. On hiukan kiinni mun kädessä, eli pitää muistaa heittää sitä palkkaa koiran taa, niin ei ole kiire tulla eteenpäin. Muut siirtymät läheltä otettuna sujuu hyvin.

Mukava päivä oli taas, suur-kiitos Satsulle ja muulle treeniporukalle! Kiva, että sitä pystyy vielä tässä iässäkin kehittymään...