Tänään oltiin Tempon kanssa taas tokoilemassa. Tempo ei ollut töissä mukana koko viikolla ja ruokakuppikin muistettiin ottaa tällä kertaa mukaan... Harmittavasti jäi 1.5 pistettä uupumaan ykköstuloksesta, mutta koiraan olin tyytyväinen. Tuomarina oli Taru Torpström, jolta ei turhaan pisteitä herunut. ;-) 24:stä alo-luokan koirakosta ykkösen sai 2 koirakkoa ja me sijoituimme 2-tuloksellamme kolmanneksi.

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen: 9 (1 piste lähti hitaasta maahanmenosta)
Seuraaminen kytkettynä: 7 (juoksuosuudessa Tempo jäi -läksin ehkä valmistelematta 
suoraan juoksuun?- ja jätti perusasennon lopussa väliin)
1504032.jpg
Seuraaminen taluttimetta: 7
(kytkettynä seuraamisen toisinto, mutta suorat kävelyosuudet tuomarinkin mukaan 'kaunista seuraamista'. YES! Viimeksi tästä tuli nolla...)
1504848.jpg
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 7 (huono seuraaminen)
Luoksetulo: 9 (hidasteli lopussa)
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 7 (huono seuraaminen)
Estehyppy: 8 (liikkui vähän kun tulin viereen. Tässä mielestäni ainoa oma moka koko kokeessa; tulin väärältä puolelta koiran viereen, niin että kiersin Tempon takaa)
1504019.jpg
Kokonaisvaikutus: 8,5

Yhteensä 158,5 p (ja 160p on ykkösen raja...)

Kouvolassa on tunnetusti hyvät palkinnot ja niin nytkin; kolmannella sijallamme saimme muumi-mukin (sai ottaa pokaalinkin, mutta meiltä puuttui pikku myy kokoelmasta :-)), Tempolle herkkuja sekä pussillisen Kouvolan lakritsia. Sää suosi, oli t-paita-keli. Kiitos järjestäjille hyvin läpi viedystä kokeesta! (Koko kokeessa oli yli 70 koiraa ja 3 tuomaria)

Ruokakuppi repun vieressä toimi hienosti Tempolla; meinasi vapaa-käskyllä lähteä suoraan syömään.... Liikkeestä pysähtymiset oli nyt ongelma sekä pari suorittamatonta perusasentoa. Ehkä ensi kerralla menee taas vähän paremmin. :-)

Kiitos, Bati, kuvaamisesta! Kiitokset myös kaimalle matkaseurasta ja henkisestä tuesta. :-) Kummallista, miten 20 vuoden harrastamisen jälkeenkin pitää jännittää...