Tänään kokeiltiin kotikonnulla. Aamupäivä oltiin näyttelyssä hengailemassa (Tempo odotti autossa) ja iltapäivällä kokeeseen. Visulahti oli loistava koepaikka, kun ravintola ja vessa löytyi alueelta, samoin järvi oli ihan rannassa. Kenttä oli hiukan epätasainen ja nurmi vähän turhan pitkä, muuten ei valittamista. Eilen satoi, mutta tänään jaksoi porottaa...keli tuottikin eniten haastetta kokeeseen.

Tuomarina kokeessa oli Salme Mujunen.

Paikalla makaaminen 8,5

Vähän haistelua ja kun palasin koiran luo se kaatui kyljelleen! Nauru Hyvin pommpasi sieltä sivulle silti. Hassu pieni eläin.

Seuraaminen 9

Sekoilua käännöksissä minulla, tuomari olisi toivonut parempaa katsekontaktia. Mun mielestä aika jees.

Istuminen seuraamisen yhteydessä 7

Ei lähtenyt matkaan eka käskyllä, muuten hyvä.

Luoksetulo 5

Toisella käskyllä vasta lähti -taas! Ehkä mun ääni ei ollut tarpeeksi vakuuttava, kun jännitin, lähteekö. Hyvät stopit Tempoksi ja laukalla.

Ruutu 0

Voi itku, taas se lähti kehänauhoille!! Yritin ohjata ruutuun, mutta sitä harjoiteltu liian vähän; loppui käskyt kesken. EVL:n Hulakaan ei löytänyt ruutua, se vähän lohdutti.

Hyppynouto 10

Tästä on tullut varma liike. Toistaiseksi ainakin.

Metalli 7

Vähän arpoi suuhun ruohikosta ja vino palautus.

Tunnari 0

Hyvin haisteli, kapulat oli ympyrässä, mutta kun seisoi Oman päällä, niin toi väärän. Työtapaturma siis.

Kauko-ohjaus 9

Kaikki siirrot ekalla käskyllä pitkän kokeen jälkeen hellesäässä!! Vähän liikkui taakse ja sivulle.

Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 190 p

Hyvä mieli jäi kokeesta, vaikka 2 pistettä jäi puuttumaan tuloksesta. Tempo oli iloinen ja jaksoi hienosti vaativassa kelissä suorittaa tehtävät niin hyvin kun osasi.

Paha mieli jäi niiden koirien puolesta, joita ei palkattu kehän jälkeen ja haukuttiin surkeiksi vielä päälle. Otsan rypistys Tuskin jaksavat tehdä hyvin seuraavallakaan kerralla, jos kokeesta jää huono fiilis. Kukapa sitä töitäkään ilman palkkaa tekisi? Tokossa saa kuitenkin yleensä katsoa peiliin sitä syyllistä etsiessään. UGH, olen puhunut.