Kesäloma jatkuu, kuten varmaan olette sään lämpenemisestä huomanneet. Cool

Viimeisen kokeen jälkeen olemme laiskotelleet, treenit on olleet minimissä eli vähän ruokakupilla jotain. Flunssankin iski päälle, mutta tänään ollaan jo voiton puolella. Saatiinkin sitten treeniporukka kasaan ja tehtiin vähän riistasulkeisia kokoonpanolla Tempo, Iitu ja Soma (sekä vähän Ruuttu-mummo). Tempolla ei taas ollut mitään ongelmia, hyvin kelpasi sekä varis, lokki että sorsa. Harjoiteltiin myös suolammella uimaan menoa ja sainkin kerrottua, että suoraan mennnään eikä rannalla tanssita. Hymy Oikein hyvät treenit siis.

Nome-kokeisiin ei olla menossa; yhteen ilmoittauduin ja lopputulos on varasija 11., eli ei ole varaa makuuttaa rahojaan järjestäjien tilillä. Otsan rypistys Sen puolen treeni-into on vähän hakusassa, kun ei kokeita näköpiirissä. Naisten Haku ehkä lokakuussa, jos sinne päästään.

Tokossa seuraava koe on SNJ:n leirillä 7.7. Golden Ringin joukkueessa. Sain kun sainkin pari vapaapäivää, joten ei ihan ilman leirittelyä menty tänäkään kesänä. Hymy Tytöt ainakin ovat tyytyväisiä, melkein jo pakkaavat ja odottavat kovasti näkevänsä taas tutut leiri-kaverit. Niin tietysti minäkin.

Leirin jälkeen lauantaina 11.7. on SM-joukkuetoko Kangasalla ja myös siellä olemme Golden Ringin joukkueessa, tosin varakoirakkona. Varakoirakot ei starttaa, ellei varsinaiset pysty, joten lähdemme vain turisteiksi. Ensi vuonna sitten osallistumaan... Silmänisku