5 vuotta jorinaa täällä lähinnä omaksi iloksi ja muistin virkistämiseksi ja nyt saimme tällaisen tunnustuksen! Olen hämmentynyt. Tunnustus tuli Onnimannin tarinoilta, jossa myös kerrotaan kahden kultaisen pojan elämästä. Kiitos!

Tunnustuksen saadessaan täytyy suorittaa seuraavat asiat: 

 1. Kertoa linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.

 2. Kirjoittaa seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi.

3. Lahjoittaa tämä sama tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Jahas, seitsemän faktaa?

1. Koirahulluus iski minuun 10-vuotiaana, jolloin aloin houkutella kylällä liikkuvia irtokoiria kotiini. Meille ei koskaan pitänyt koiraa tulla, koska mummo lupasi hoitaa haukkumisen.

2. Mummosta huolimatta isäni täytti toiveeni (jonka en uskonu toteutuvan) ja toi sekarotuisen pystykorvaisen koiran Napsun, jonka kanssa sitten puuhasimme kaikenlaista.

3. Samoihin aikoihin putosin myös puusta, kun piti mennä isojen poikien keinuun leikkimään... Kipsi oli kädessä 5 viikkoa.

4. Olen asunut eläissäni n. viidessätoista eri asunnossa.

5. Lapsuusperheeseeni kuului isä, äiti. 5 veljeä, 1 sisko sekä samassa talossa asuvat mummo ja pappa. Ja ei, uskonnolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

6. Kultainennoutaja minulla on ollut v. 1988. Enimmillään niitä on ollut kolme kerralla ja vähimmillään yksi.

7. Haaveilen salaa isostavillakoirasta.

Luen blogeja aika paljonkin, nykyään yhä enemmän myös muita kuin koirablogeja. Oma kirjoittelu tuntuu siihen verrattuna aika vaatimattomalta puuhastelulta. Laitettuani tänne tuon laskurin, joka näyttää kävijät paikkakunnittain, huomaan ilmeisesti samojen ihmisten käyvän täällä säännöllisesti. Osan tiedänkin, mutta kuka on esimerkiksi Laukaasta? Mielenkiintoista...

En jaa tunnustusta viidelletoista, niinkuin tuossa vaatimuksena on, vaan parille eniten vierailemalleni. Onnimanni voisi saada tunnustuksen takaisinkin, mutta jaetaan sellaisille, jotka eivät ole vielä tunnustusta saaneet.

Jokapäiväinen vierailukohteeni Juulin ja Naavan blogi sekä Rollen, Nemon ja Moonan blogi päivitetään molemmat ahkeraan, joten niissä on aina kiva käydä.