Koeviikonloppu jatkuu... Vähän epävarmana Tempon jaksamisesta aamulla, mutta hyvin tsemppasi eikä eilinen biojäte-vierailukaan vaikuttanut vatsan toimintaan.

Tuomarina tänään oli Markku Mäntynen

Paikalla makaaminen 10

Seuraaminen 8,5

Vähän edisti ainakin perusasennoissa. Ohjaajakin kuuli käskyt tänään.

Liikkeestä istuminen 10

Luoksetulo 9

Tästä pitää olla onnellinen, että tämä vaan toimii! Laukalla viimeinen pätkäkin puoliväliin asti.

Ruutu 6

Sama kun eilen; stop-käskyllä ulkona ruudusta. Toinen ruutuun käsky ja 2 x back vei koiran oikealle paikalle.  Loppuosa moitteeton. Happy!!

Hyppynouto 8

Kapula huolimattomasti suussa, tippui hypätessä takaisin. Ihan kun se olis heittänyt sen mulle...

Metallinouto 8,5

Vähän mietti ja ravissa takaisin.

Tunnari 0

Ennen liikkeen alkua liikkuri-Eikka sanoi, että nyt on ykkönen lähellä... Toppuuttelin vähän sen intoa, että vielä on liikkeitä jäljellä ja hetken kuluttua Tempo toikin mulle väärän kapulan...  Tuomarikin luuli, että toi oikean; Oma oli se viereinen... Vähemmän pureskelua ja heittelyä kun eilen (pitotreenejä iltaruualla...).

Kaukokäskyt 9

Yksi ylimääräinen käsky, oisko ollut istu-seiso ja liikettä taas sivulle päin. Jaksoin panostaa käskyihin, vaikka tunnari harmitti... Hyvä, minä!

Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 242 p, II-tulos ja sijoitus 3./9

Ja sitten jossittelut: tunnarista olisi riittänyt 5, tai ruudusta 8... Mutta ei vaan voi onnistua! Mehän ei kuitenkaan olla luovuttajia, koska luovuttajat eivät koskaan voita eikä voittajat luovuta...

Tämä oli tämän vuoden viimeinen koe, eli tavoite jäi saavuttamatta. Monesti sitä tarjottiin aika lähellä, joskin matkaan mahtuu myös huonompia kokeita. Tempo  (ja toivottavasti vähän minäkin) on kehittynyt tosi paljon lähimmän puolen vuoden aikana. Nytkin oli koko viikonlopun tosi hyvä vire! Tykkään, kun koiralla on hauskaa kehässä, niin itselläkin on. Ikinä ei olla näin paljon kokeita käyty ennen, mutta ei kyllä muiden koirieni kanssa olla treenattukaan näin paljon. En myönnä ainakaan, että oltaisiin menty liian aikaisin kokeisiin, vaikka kehitystä onkin tapahtunut keväästä paljon. Luotan edelleen siihen, että joskus kaikkien osa-alueiden on onnistuttava! Tuomareilta sain hyvää palautetta sekä eilen että tänään ja jäi hyvä mieli kaikesta huolimatta.

Tänään tuli luokassa jopa kaksi ykköstulosta! Onnea treenikaveri Virpille ja Jatsille iloisesta yllätyksestä!  (Virpi ei tiennyt tuloksesta kehästä tullessaan vaan oli ihmeissään, miksi koira käyttäytyi oudosti...)

P.S Juuli; tänäänkin oli maksalaatikkoa.

 

 

Viikonlopun pokaalit