Luulin meidän jo päässeen tassurempasta, mutta eilen tuli yllättävä takapakki. Boubie vinkaisi äkkiä sisällä (ei tapahtunut mitään, ei satuttanut mihinkään, ei riehunut) ja roikotti toista takajalkaansa ilmassa. Säikähdin tietysti kovin ja yritin saada koiran rauhoittumaan. Hieman myöhemmin olimme jäähallille lähdössä ja Boubie höyrysi haluavansa mukaan. Se hyppi ja pomppi, hyppäsi sänkyyn ja alkoi tärisemään. Ensin tärisi jalka, mutta lopulta tärisi koko koira. Näytti aika ikävältä. Päädyin ottamaan koiran mukaan ja ilman vaikeuksia se hyppäsi autoon. Kalevankankaalla kävin ulkoiluttamassa sitä ja käveli ihan normaalisti. Menin katsomaan Sallan treenejä ja takaisin tultuani otin Boubien taas jaloittelemaan ja kas; se ontui taas. sad

Kotona laitoin Back on Track -loimen niskaan ja yritin tietysti tutkia kivun syytä. Aristi lähinnä selkäänsä, vinkaisi kun koskin siihen. Pidempään tutkiessa sitten antaa koskea. Annoin kipulääkettä. Boubie nukkui illan kippurassa ja oli aika vaisu ja aloillaan. Illalla kävimme pienellä hihnakävelyllä ja käveli taas normaalisti. Yön sai pitää loimea päällään.

Tänä aamuna ei ontunut taas ollenkaan, mutta ei pystynyt hyppäämään sänkyyn; yritti kyllä. Päivän aikana oli ontunut jossain vaiheessa. Illalla kävimme kävelemässä 20 minuutin lenkin eikä ontunut. Peitsaa kyllä kävellessään. Hieman on vaisu ollut pieni koira-parka, mutta illalla otti sentään tavalliseen tapaan unilelun suuhunsa ja sai takajalatkin sammakko-asentoon. smileyVenyttelee hyvin etupäätään, takapäätä huonommin.

Tarkkailen tilannetta. Itse luulen, että selkä on jumissa könkkäämisen jälkeen ja sain hierojan loppuviikoksi. Treenit on taas tauolla, tietenkin. Joku ei ilmeisesti halua meidän pääsevän SM-kisoihin, kun koko ajan vastustaa... Luovutanko jo?