Täydellinen Lomapäivä: lähtö Mikkelistä klo 5.30, autoilua hyvällä autolla, päivä tottelevaisuuskokeessa ja näyttelyssä, shoppailua Ikeassa ja kotona klo 18.30. Olenkohan mä vähän omituinen? Kieli ulkona

Tänään siis kultaisten toko-mestaruus Vantaalla, tuomarina Harri Laisi. Koe tehtiin sotketussa järjestyksessä ja se oli sika-kivaa, kun ei muistanut, mikä liike tulee seuraavaksi. Jossain määrin tästä järjestyksestä oli meille etua, ainakin kaukojen ja tunnarin osalta.

Paikallaolo 10

Joku toinen tuomari olisi voinut verottaa hitaahkosta maahanmenosta ja ylösnoususta, mutta Tempo ei mennyt lonkalle ja oli kai kohtuu terävänä!

Hyppynouto 10

Viimeinkin onnistui kokeessa tämä varma liike.

Kaukokäskyt 8,5

Eka käskyllä maa-seiso jäi istumaan ja korjasin siitä seisomaan.

Ruutu 8,5

Mun mielestä tosi hyvä, mutta ei heti pysähtynyt mun käskystä, vaan otti askelia.

1243699974_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sivullekin näköjään lujaa... Silmänisku (kuva: Tuula Tohka)

Seuraaminen 8,5

Eka pätkä hyvin, sitten askeleet, jonka jälkeen seuraaminen jatkui. Tempo ennakoi jääviä tai jotain; toinen käsky. Myös juoksussa jäi. Sikäli aika hyvät pisteet...

Luoksetulo 0

Mikä lie Ihana Nainen mennyt ohi, kun jäi katselemaan ja lähti vasta kolmannesta käskystä. Oli varmaan mielestään tekemässä jotain muuta liikettä? Seisominen jäi väliin, mutta vauhti ok ja maahanmenon suoritti.

Metalliesineen nouto 7

No voi kökkö, tätä ollaan treenattu ja jos voi tuoda ongelmitta teräksisen ruokakupin kaksi kertaa päivässä, niin miksi ihmeessä sitä kapulaa pitää pyöritellä ja ihmetellä???

Liikkeestä istuminen 10

Seuraaminen huonoa ja annoin siinä toisen 'sivu'-käskyn, mutta näköjään tuomari ei sitä huomannut...Nauru

Tunnistusnouto 9

Toinen haisteltava kapula sattui olemaan oma ja Tempo nappasi sen epäröimättä suuhun. Matkalla piti vähän elvistellä...

Kokonaisvaikutus 8

Tuomarin mielestä koira oli vetämätön, minkä pisti helteen piikkiin, mutta mä olin kyllä ihan tyytyväinen. Hymy Videolta katsoessani olin edelleen tyytyväinen, koska häntä heilui koko ajan.

Pisteet yhteensä 250 p, II palkinto, sijoitus 2./10 ja luokan paras kultainennoutaja, josta saimme Auran Nuuskun Maljan vuodeksi hyllyä koristamaan!! Nauru

Hienosti Tempo jaksoi pitkän luokan vetää läpi! Olin toivonut kehän viereen uintipaikkaa, mutta en oikeasti osannut sellaista odottaa... Hakunilan urheilupuiston vieressä oli joku joen tapainen, jossa käytin Tempon ennen paikallaoloa sekä ennen omaa vuoroa. Ruskeaa se vesi oli ja koira haisi aika pahalle sen jälkeen, mutta vilvoitti ainakin vähän. Haisuli käytiin kotimatkalla huuhtomassa Kymijoessa.

Kiitos kaikille asianosaisille mukavasta päivästä ja kasvattaja-Hennalle koiravahtina toimimisesta, kun karkasin Ikeaan shoppailemaan välillä... Ja tietenkin ihan SUPER-kiitokset Tiinalle, joka rohkeasti lainasi mulle autoa, että yleensäkin pääsin matkaan!!! Ilo oli Volvolla ajella. Nauru

1243707333_img-d41d8cd98f00b204e9800998e