Tänään ajeltiin naapuripitäjään tokoilemaan. Treenaaminen oli jäänyt kuluneella viikolla aika vähäiseksi, kun oli uuden kaupan avajaiset ja kaikenlaista hässäkkää tietysti ennen sitä. Boubie oli kolme päivää töissä kaupalla lasten "osaan puhua koiraa" -silityskoirana ja oli lauantaina jo aika poikki... Lauantaisen työpäivän päätteeksi olimme kuitenkin Maailmanmestari (2010) Elina Niemen toko-koulutuksessa. Teimme voittajaluokan epävarmoja liikkeitä, kysyin neuvoja luoksetulon seisomiseen (ei pysähdy kunnolla kaukana) ja ohjatunnoudon alkeisiin. Näillä eväillä tänään siis kokeeseen.

Tuomarina kokeessa Riikka Pulliainen.

Liikkeiden järjestys oli sotkettu ja yksilöliikkeet tehtiin kahdessa osassa.

Paikalla makaaminen 9

Meni hitaasti maahan ja oli lonkalla, kun tulin, murr....

----- Boubien suoritusvuoro oli kuudesta koirasta viimeisenä

Ruutu 7,5

Lemppariliikkeellä aloitettiin. Pysähdyskäskyn ajoitus tuli niin, että Boubie oli ruudusta ulkona, mutta yhdellä käskyllä korjasi oikeaan paikkaan ja siitä suoraan maahan-käsky. Sivulletulo oli huono, tämä treenaukseen.

Seuraaminen 9,5

Ainakin tunsin koko ajan, että koira on mukana... painoi nääs aika kivasti jalkaan. Kontakti pysyi ilmeisesti melko hyvin, mutta hiukan oli yli-yrittämistä ja oikealle käännökset väljät. (Huom; treenaa niitä käännöksiä!)

Hyppynouto 8

Jeeee!! Se hyppäsi takaisin!!

Liikkeestä istuminen 10

Muistin antaa avun ja ilmeisesti oli sit ihan jees.

---- tässä välissä leikki- ja namipalkkaa ja sitten autoon taas odottamaan

Tunnari 7

Normisettiä, ravilla palautus.

Luoksetulo 9,5

Kannatti treenata Maailmanmestarin kanssa; nyt pysähdys oli melko napakka.

Kauko-ohjaus 5

No höh! Ei liikkunut kyllä paikaltaan, mutta pari lisäkäskyä tarvittiin ja taisi mennä seisomasta maahan, kun olisi pitänyt istua.

Metalli 8,5

Normisettiä; ravilla palautus.

Kokonaisvaikutus 10

Riikka nyt vaan tykkää meistä.

En ollut nähnyt pisteitä, paitsi paikallaolosta. Tiina kertoi tuon toisen osuuden pisteet ja kun kaukoista oli 5, niin mietin, josko riittäisi, mutta riitti se: yhteensä 263 p, I palkinto, sijoitus 3./6!! Olen niiiiiin ONNELLINEN!! Huippua; 4 koetta ja oikeus EVL:ään taskussa.

Takaisin tultiin Hesburgerin kautta, josta kävin ostamassa Boubielle oman juustohampurilaisen. Meinasi mennä paperitkin mukana.