Eilen suunniteltu koulutus peruuntui pakkasen takia, mutta täksi aamuksi pakkanen oli tippunut n. 10 astetta ja saimme oikein teho-koulutusta kilpaileville toko-koirakoille Kookoo99:n hallissa. Kouluttajana oli Satu Taskinen Varkaudesta, maajoukkueen monivuotinen jäsen, suoraan toko-maailman huipulta!

Olin aamun kuuntelemassa ensimmäisen ryhmän koulutusta ja sain oikeastaan siinä vastaukset myös omiin ongelmiini. Harjoiteltiin vähän 'rivitanssia' ilman koiria ym kivaa. Ja tietysti opimme myös kehumaan koiriamme, niin omia kuin toistenkin. Hymy

Tempon vuoro oli iltapäivällä. Tehtiin vähän luoksetulon pysäytyksiä ja hiukan seuraamista (joka ei kuulemma ole meidän ongelma-liike, mutta kuitenkin...), otettiin lopuksi myös paikallaolo. Oli ihan huippu-kiva päivä motivoituneessa ryhmässä ja tosiaan kuuntelemalla opin eniten.

Kiitos, Satu, kun jaksoit meitä pitkän, kylmän päivän kouluttaa (ilman vessaa) ja kiitos kaikille mukaville koulutettaville. Kyllä meistä vielä tulee hyviä! Niitä perusasentoja muistakaa treenata keittiössä, että saadaan Satu joskus takaisin... Silmänisku

Näyttää muuten nyt pahasti siltä, että jätämme nome-hommat toistaiseksi ja keskitymme tokoon ainakin tämän kevään. Aika ei riitä treenata muuta eikä tällä hetkellä oikein motivaatiokaan. Toivotaan, että keskittymisestä seuraa sitten aikanaan toivotut tulokset.