Ei hemmetti se ykkänen vaan tule, vaikka kuinka yrittää -treenattukin ollaan, ettei sitäkään voi syyttää!

Tänään siis taas Pieksämäellä (ehkä pitää mennä välillä muualle yrittämään...), tuomarina Mauri Pehkonen. Pisteet ja Kootut Selitykset:

 

Paikalla makaaminen 10

Jee! Eka kymppi vissiin ikinä; ei ennakointia eikä muutakaan tässä

Seuraaminen taluttimetta 9

Ihan jees, mitä nyt ohjaaja sekoili käännöksissä...

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9

Hitaudesta varmaan piste pois?

Luoksetulo 7

Pysähdys pitkäksi (*huokaus*)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 5

Tempo kääntyi, kun palasin koiran taa. Tätä olis siis pitänyt treenata enempi. Meni aika piirileikiksi, kun väisteltiin toisiamme :-D

Noutaminen 5

Tää on NIIN turha viitonen! Pääsin suunnilleen kehumasta, että nyt se Tempo ottaa sen kapulan aina oikein, niin ei... Karkasi noutoon ennen käskyä ja otti kapulan päästä kiinni -ei sentään pudotellut. 

Kauko-ohjaus 7

Tehtyään loistavat kaket, hyppäsi istumaan, kun kävelin kohti. Kotimatkalla vasta tajusin, miksi. Tempo ei treeneissä noussut ekalla istumaan ja kävin sen siitä aina nostamassa... Nyt se luuli tehneensä väärin ja hyppäsi istumaan ihmeissään. Ja juu, palkattu asennoista kaukaa, ei vierestä.

Estehyppy 0

Tässä vaiheessa kierrokset olikin jo tosi korkeella ja höpötin, että nyt mennään hyppäämään.. Tuomari oli alussa kertonut sääntömuutoksesta, että jos koira hyppää esteen omia aikojaan, menee liike nollille. Sain kerran palautettua Tempon pois esteeltä, liikkeenohjaaja sanoi jotain, että oli lähellä tai vastaavaa ja vastasin siihen kai jotain; Tempo katsoi sanani käskyksi ja hyppäsi...ja hyppäsi takaisinkin. Voi epätoivo tätä liikettä! 

Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 136 p ja III-tulos.

Voi hitsin pimpulat, että voi ykköstulos olla tiukassa! Melkein masennuin.  Virityksen säätely on niin hemmetin hankalaa, tänään tuntui, että oli jo liikaakin virtaa; meni hössötykseksi. Toisaalta tykkään Temposta enemmän sellaisena, kun ihan perästä vedettävänä... Ehkä tästä vielä noustaan? 4 koetta avoimessa; 3,2,2,3. *Huokaus* Täytyy yrittää ottaa kaikki irti ulkopuolisista 'Guruista', joita on tulossa Mikkeliin lähiaikoina kiitettävästi. Ja treeniä, treeniä vaan...

Ei mennyt Maaritilla ja Ristylläkään ihan putkeen, kakkostulos sentään. Mutta jatkamme harjoituksia!