Tänään oli viimeinen kerta taipparikurssilla. Pääsinkin mukaan kokonaista kolme kertaa, joten vähiin taas jäi. :-(  Työt haittaa harrastuksia, ei voi mitään. Tänäänkin olin sen tavallisen puoli tuntia myöhässä, mutta hyvin ehdittiin vielä mukaan. Ohjelmassa oli 'möllitaipparit' eli suoritimme kokeen tehtävät kolmessa eri pisteessä.
Aloitimme vesinoudolla ja ne sujuivat varsin mallikkaasti. Palautukset ei vaan tulleet ihan perille asti. Saappaan varsi olisi ehkä riittänyt, mutta kun ei ollut saappaita...
Seuraavaksi menimme hakuun. Positiivista edistystä oli se, että vauhtia riitti ja Tempo lähti aina innokkaasti. Negatiivista oli riistan käsittely (heittely ja pari kierimistä...) ja surkeat palautukset. Variksia ei ole nähty huhtikuun jälkeen, joten pitihän niillä temppuilla.
Viimeiseksi oli kanilla vedetty jälki, kuten oikeassakin kokeessa. Kani saatiin talteen toisella yrittämisellä ja Merjan mielestä jäljestysosio oli päivän paras. :-) 

Kokonaisuutena olen ihan tyytyväinen, onneksi ei vielä olla menossa kokeeseen, joten tuota yhteistyötä ja riistankäsittelyä voimme harjoitella...kun joskus ehtisi.