Niin hujahti 3 kk kuin siivillä ja oli jälleen aika kultaisten koirien kokoontua treenaamaan yhdessä.  Kotiin unohtui sekä kamera että ajo-ohjeet, mutta pienen mutkan kautta pääsimme oikeaan osoitteeseen. Tällä kertaa treenit järjestettiin Kuopiossa, paikallisella Musti ja Mirri-Areenalla. Hieno oli halli, parempi matto kun meillä ja hyvää seuraa; mikäs sen mukavampi tapa viettää lauantaipäivää.

Viime kerrasta meille jäi "kotiläksyjä", jotka tarkistettiin ensin. Meillä läksynä oli liikkeiden välit, ettei Boubie huitele omiaan ja tässähän oltiin edistytty, eikö?  "Siinä"-käsky toimii melko hyvin mielestäni. Boubie näyttää levolliselta, mutta aktiiviselta, valmiina jatkamaan hommia.

Päivän teemana oli tasamaanouto, mutta jätimme homman väliin, kun ongelmaa tuli jo käsiteltyä luoksetulon yhteydessä. Eli vauhti ei ole sellainen, mitä haluaisin ja loppuosan himmailu pitäisi saada pois. Tämä on läksynä seuraavalle kerralle! 

 Aikani asiaa sulateltuani havaitsin, että meillä on luoksetulossa nyt sama asenne-ongelma, mikä oli aiemmin seuraamisessa. Eli oma asenne kuntoon, niin uskon, että homma alkaa taas näyttää toiselta.

Halli oli varattuna meille klo 10-17, joten ehdimme käydä monen monta kierrosta liikkeitä läpi. Boubie harjoitteli häiriössä kontaktia (alkoi mielestäni tajuta homman, vaikkei ennen oikeestaan ole edes tehty), hyppyä (jopa alo-hyppy käskytettynä; vähän siirsi tassuja seisoessa, muuten ok), ruutua (kanipallot rules, Tiina heitti tyhjään ruutuun lähetettäessä), luoksepäästävyyttä (ok), paikallaolon alkua ja loppua (ja lyhyt paikallaolo, ei ehtinyt siirtyä lonkalle!). Itseksemme teimme vähän seissiä ja maahanmenoa ja kaukojakin läheltä. Aika kattavasti tuli siis treenattua ja enimmäkseen vielä onnistuneesti. Boubie oli super-vireessä koko pitkän päivän. 

Koska uskautauduin matkaan omalla autolla, pääsi Tempokin tekemään vähän. Treenattiin viimeksi keskiviikkona kisamaisesti ja se oli ihan SUPER-hyvä, mutta nyt, kun autoiltiin ensin 160 km, niin koira olikin ihan lapanen taas.  Paikallaolossa olimme Kidelle häiriökoirakkona (alkuja ja loppua treenattiin) ja se oli ainoa, mikä meni hyvin. Ruutua ei löytänyt, hyppynoudon vinot heitot oli yht'äkkiä ihan hebreaa, tunnaristakin tuli väärä ensin. Kaket meni joten kuten oikein. Masentavaa; nyt on nääs koekin tulossa pitkästä aikaa.

Mukavaa oli kuitenkin treenata yhdessä, kiitos kaikille tiimiläisille!

Kotimatkalla poikkesimme Juulin ja Naavan luona päiväkahvien merkeissä. Boubie bongasi tyttöjen valtavat lelukorit (huom! monikko! ) ja hamusi suuhunsa pari pehmolelua kerralla. Pieni koira, iso suu.