Ensimmäinen viikko pennun kanssa on takana. Jännä juttu, miten yhteen 10 minuutin aamulenkkiin saa sisältymään roppakaupalla ympäristöoppia! Kuten esimerkiksi tänään: HIRVEÄN iso lumenauraustraktori, josta kuski vielä huuteli ikkunasta. Naapurin mustiin pukeutunut, huppupäinen täti, jolla oli kivat pitkät hiukset purtavaksi. Parvekkeelta huuteli toinen naapuri, mutta sitä pentu ei pystynyt paikallistamaan (markkeerauskyky?). Sisällä rappukäytävässä siivooja, jolla IHANA lattiamoppi; pentu auttoi siivouksessa uutterasti. Roskiakin keräsi avuksi. Hymy

Ja sitten se askartelu-osuus: lauantaina ipana sai vapaapäivän töistä, kun oli niin kylmä ja minulla kaupunkiasioita töiden jälkeen. Lapset lupasivat vahtia... Noh, jossain vaiheessa oli nettipiuha purtu poikki, eihän siihen paljon aikaa tarvita. Mamman oma nettirajoitin. Hymy Isäntä ei ollut kovin ilahtunut... Mutta nyt on uusi piuha (kulkee seiniä pitkin ylhäällä) ja rauha maassa.

Tempo aloitteli seinän syömistä viisi vuotta sitten ja pentu on sitä tutkinut, josko työtä pitäisi jatkaa... Tuskin maltan odottaa, mitä tuosta vielä tulee.