Hiihtokerta jäi ainoaksi, itsenäisyyspäivänä lumet sulivat pois. Tosi masentavan pimeää ja märkää on taas. :-(  Piti vaihtaa edes blogipohjaan lumisadetta, kun ei sitä muuten ole. Pohjan löysin täältä.

Eilen olin hengailemassa messarissa, perinteisessä koiranäyttelyssä. Lähinnä tuli juoruttua ja vähän shoppailtua, mutta mukavaa vaihtelua se oli. Ja nyt on selkeät tavoitteet ensi (ja seuraavalle ja sitä seuraavalle ja...) vuodelle, kiitos Henna-kasvattajan... Siitä lisää ehkä joskus. ;-)

Agility lähestyy loppuaan tältä vuodelta; ensi maanantaina on jo viimeinen kerta. Kouluttajamme Krista on ollut perso pyytämään makupaloja, mutta ensi viikolla haluaa kuulemma suklaata ja rahaa ja muita lahjoja! On se kyllä kiltti ollut ja kärsivällinen, joten olisi lahjat ansainnut... Katsotaan nyt, miten käy.
Tänään oli taas sellaista kuviokelluntaa, että blondi-tätillä oli vaikeuksia... Kun pitäis pitää katse koirassa ja kuitenkin nähdä minne itse juoksee, niin onhan se vähän liikaa vaadittu. Tempo kyllä osaisi, kun osaisi vaan tulkita mitä minä siltä haluan. Mutta hauskaa oli!