Eilen oli niin ihana auringonpaiste, että ulos oli päästävä. Tempo valjaisiin ja hakemaan Milla eskarista. Sitten Tempo veti Millan pulkalla koululle ja koululta Sallan kotiin. Ja minä juoksin vieressä, matkaa tuli ehkä nelisen kilometriä yhteensä. Herätimme hilpeyttä vastaantulijoissa... Koululta lähtiessä oli vielä Sallan luokkakaverit ympärillä juoksemassa, mutta eipä Tempo ollut moksiskaan. On tottunut lasten mekastukseen, heikompi hermoista olis voinut hirvittää.
1257340.jpg
Tässä Milla menossa
1257426.jpg
Ja tässä Salla tulossa.
Kotimatkalla poikkesimme perhepuistoon, kun tytöt halusivat mäenlaskuun. Tuttujen puistotätien luvalla sai Tempokin oleskella puiston alueella ja mikäs oli oleskellessa, kun tätit paistoi makkaraa... Lapset jättivät tietenkin jämiä, joiden hävittämisessä Tempo mielellään auttoi. ;-)
1257431.jpg

Nyt on Tempokin tullut siihen ikään, että on aika mennä töihin... Työmatkoilla tulee kätevästi aamu- ja iltalenkki ja ainakin tämä ensimmäinen työpäivä tuntui väsyttävän Tempon kunnolla...emännänkin jalat tuntuu hiukan painavilta äkkiseltään. Uusi työmme on täällä.