Riikka kertoi eilen mulle olevansa voi-luokan liikkurina Pieksämäellä lauantaina, vaikka minä olin varautunut tuttuun ja turvalliseen Eikkaan...  Iski paniikki, kun tunnari ei onnistu ikinä ekalla Riikan läsnäollessa, niin piti käydä treenaamassa... Sallan ratsastustunnin aikaan tehtiin treffit Lyseon koulun kentälle ja vedettiin joitakin liikkeitä läpi. Olin tehnyt sunnuntaina Savonlinnassa kisamaisen treenin, joten tänään lähinnä vaan osia ja pidettiin hauskaa.

Suora luoksetulo käskytettynä, ok (eli lähti ekalla!). Ruutuun kupille lujaaaa.  Otin myös ruutua niin, että kuppi oli lähtöpaikassa ja sekin meni ihan jees. Tempo tahtoo jäädä oikeanpuoleisen etumerkin kohdalle ja siinä on vaarana se, mikä tapahtui Varkauden kokeessa; maahanmennessä jalat menee ulos ruudusta. Tänään Tempo peruutti käskystä hienosti, joten pelastuskeino on löytynyt, jos ei mene oikeaan paikkaan.

Tunnari onnistui! Tosin sit taas vähän heitteli kapulaa, mistä menee ihan turhia pisteitä pois, mutta Oma löytyi kuitenkin, se on pääasia. Riikka käskytti pätkän seuraamista, mikä meni tosi hyvin. Tunsin koiran jalassani ajoittain; se on hyvä tunne.  Lopuksi vielä kaukojen eka siirtymää palkaten, tosi särmästi nekin.

Kyllä se kotona osaa siis tosi hyvin, toivotaan, että kokeessa myös!