Käytiin hiihtolomailemassa Jyväskylässä tyttöjen kanssa ja koirat jaettiin maailmalle. Boubie jäi kotiin, Tempo meni Emmin ja Hevin seuraksi ja Moritz-pappa pääsi mukaan reissuun. Pappa oli yökylässä Satun ja tyttöjen luona ja me olimme toisaalla. Moritzilla oli siis ihan A-luokan reissu! Eikä tässä vielä kaikki; Evita oli vasta astutettu viime viikolla ja tuoksui papan nenään ihanalta...

Kun tänään menin Mootua hakemaan pois, roikkui sillä kieli lähes lattiassa asti sinipunaisena ja silmissä vilisti tietynlaiset kuviot. Evita antoi reippaasti hammasta, mutta pappa on aina tykännyt kiihkeistä nartuista... Mitään murinoitahan se ei edes kuule.  

Tänään kävi kasvattaja-Kirsi katsomassa papparaista, mutta kärsi valitettavasti inflaation muiden ihanien naisten joukossa... Yleensä Moritz on mennyt sekaisin Kirsistäkin ja ottanut vähintään kädestä kiinni, mutta nyt se ei tainnut oikein kunnolla ymmärtää hänen läsnäoloaan. Annettakoon se papalle anteeksi... Kirsillä oli mukana pieni vaalea noutajanalku, joka hurmasi minut liikkeillään ja olemuksellaan, vaikka onkin ihan väärän värinen.  Ihan niinkuin sukulaisensa; eräs Moritz -pentu aikanaan, lähes 14 v. sitten.

Rankka vuorokausi takana, mutta pappa oli lomansa ansainnut!