Vietimme mukavan viikonlopun Mustaniemen tilalla pienellä porukalla treenien merkeissä. Kouluttajana oli Anu Leinonen, joka perjantaina saapuessaan koulutteli ensin Kookoo99:n kilpailevia toko-koirakoita. Illan pimeydessä siirryimme Pertunmaalle Katin sponssaamalle mökille, jossa viikonlopun asustimme; minä, Tempo&Moritz Anu ja meidän tytöt. Eeva H. majoittui viereisessä saunatuvassa Soman ja Ruutun (labradorinnoutajia) kanssa.
Lauantaina aloitimme wt-koulutuksella heti aamusta. Iltapäivällä seuraamme liittyi vielä Maria ja Iitu, joten kaikkiaan meitä oli neljä koirakkoa. Saimmekin lähes yksityisopetusta. :-) Sunnuntaina kävimme ensin vähän toko-juttuja läpi ja jatkoimme aamupäivän vielä wt:n parissa.
Viikonlopun teema oli kadonneen motivaation metsästys, näin koekauden päätteeksi. Ihan Helsingistä asti piti Anun tulla dameja heittämään, että tuli ylipäätään treenattua... Mutta homma toimi; motivaatio taisi löytyä kaikilta, ainakin hetkellisesti! Hyviä treenivinkkejä tuli ja kaiken kaikkiaan oli oikein mukavaa. :-) Kiitos kaikille mukavasta seurasta, Katille mahtavasta majoituksesta ja Anulle kärsivällisyydestä ryhmämme kanssa.
Sää ei ihan suosinut, aurinko paistoi vasta treenien loputtua. (Siksi ei kuvia treeneistä)
2004890.jpg
Ruuttu,Moritz,Soma ja Tempo mökkimme portailla lauantai-illan auringossa.

2004889.jpg
Tempo tutustuu lampaisiin. Lampaat olivat tottuneet koiriin ja Tempo haastoi niitä leikkiin... Varmasti olisivat leikkiin yhtyneet, jos ei olisi aita ollut välissä. :-)
2006646.jpg
Mökin rannasta

2004901.jpg
Kotimatkalla tien vieressä pellolla oli joutsenten kokoontumisajo; noin 50 kansallislintua; aika uskomaton näky. Ja siinä vieressä oli kiva pikku talokin.... Lottovoittoa odotellessa. ;-)