Retkeiltiin Jyväskylään tokoilemaan, lapset mukana ja ohjelmassa myös ystävien tapaamista. Siinä olikin retken paras anti + että oli aivan upea, aurinkoinen syyssää. Koe meni enemmän ja vähemmän penkin alle.

 

Tuomarina Kaisa Poutanen.

Istuminen ryhmässä 10

Oli taas lonkalla, kun tulin, mutta kiltti tuomari ei rokottanut.

Paikalla makaaminen 8,5

Hidas maahanmeno ja palatessa katseli ihan toisaalle ja kun eka koiralla sattui olemaan sama käsky ('sivu'), nousi siitä puoliksi istumaan.

----------tauko-----------

Seuraaminen 8

Taas eka käännöksessä törmääminen, sitten välillä hyvin (tuntui jalassa kiinni), mutta välillä aavistuksen liian takana mun makuuni, kun tuntui katoavan kokonaan.

Idari 6,5

Seisoi istumisen (viimeksi istui seisomisen). Ehkä huolimaton käsky multa.

Luoksetulo 0

Ei lähtenyt taas ekalla. Toisella lähti, tuli ravia, pysähtyi ok, mutta vaistosi tyytymättömyyteni, kun kutsun jälkeen tuli muutaman metrin ja meni itse maahan. Turhauttavaa. Mietin, että voiko olla joku muukin syy, kun se, että en osaa tätä liikettä koiralle opettaa? Voiko koiralle tehdä esim. kipeää lähteä laukkaan makuulta?

----tauko ja mieli maassa---------

Ruutu 0

Merkki hitaasti, mutta tarkasti. Ruutu ei sit taas löytynyt, vaikka sitä oli miten näytetty kehän laidalta ja lähti ihan toiseen suuntaan. Näytin vasemmalle, koira lähti oikealle.

Ohjattu noutaminen 0

Merkki ok. Haki keskimmäisen.

Metallihyppy 9

Hirveän korkea este, tai ainakin näytti siltä (6 lautaa), mutta tämä ihan ok. Ei vauhdilla mutta varmuudella.

Tunnistusnouto 7

'Näytöstyyliin', sanoi tuomari, mutta ei siitä pisteitä heru.

Kauko-ohjaus 6,5

Mikähän tässäkin oli? Hidas maahanmeno. Johonkin kaksi käskyä ja viimeisen maahanmenon ennakoi.

Yhteensä 177,5 p, ei palkita ja sijoitus 11./11

On taas Tempon toko-ura lähellä loppumistaan. Ei sillä ole kivaa; tekee kun käsketään eikä homma näytä sellaiselta, miltä pitäisi. En mä siltä mitään bortsun suorituksia odotakaan, mutta todella masentavaa, kun koira ei toimi edes omalla tasollaan. Peiliinkö katson vain?