Boubie kävi tänään ensimmäisessä näyttelyssään täällä kotikulmilla. Kovin vahvasti ei alkanut, kun numerolappua ei alkanut kuulua postissa ja asiaa tiedustellessani tuli ilmi, että ilmoittautumisemme oli kadonnut jonnekin. Saimme sitten numeromme (238A) näyttelypaikalta. Olimme jo hyvissä ajoin jonottamassa rokotusten tarkistuspisteeseen, kun aloin kaivaa repusta koiran papereita. Minulla oli tosi vahva mielikuva, miten laitoin ne reppuun, mutta ei niitä siellä ollut. Olin varmaan tehnyt mielikuvaharjoituksia niin vahvasti, että uskoin niihin jo itsekin. Kotiin siis takaisin, klo oli 8,25 ja kehä alkoi klo 9... Boubien paperit löytyivät olohuoneen tuolilta, ei läheltäkään reppua. Nolostunut Ehdimme vielä kehäänkin, kun kaahasimme näyttelypaikalle takaisin klo 8.50.

Tuomarina oli Riitta-Liisa Lehtonen ja kultaisennnoutajan pentuja oli ilmoitettu tasan 2 kpl: Boubie ja kaverinsa Jerry. Tällä kertaa Boubie voitti, sai KP:n ja oli ROP-pentu, kun narttupentuja ei ollut. Hymy

1281207732_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Jerry seuraa, kun Boubie lähtee liikkeelle. Hymy

Kuva (C) Tarja Kajatsalo

Arvostelussa sanotaan näin; " 7 kk ikäinen pienehkö urospentu. Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen pigmentti. Vahva luusto. Riittävästi kulmautunut. Liikkuu hyvin. Kaunis karva. Selkä vielä melko pehmeä. Ystävällinen, eloisa."

Etukäteen olin ollut vähän huolissani, kuka koiran esittää, kun vasta ilmoittautumisen jälkeen huomasin päivän olevan lauantai = minulla työpäivä. Näyttely alkoi onneksi jo klo 9, joten ehdin vielä hyvin töihin kymmeneksi. Matkalla Boubie pääsi taas uimaan ja normaalikuosiin edellisillan puunauksen jälkeen. Hymy Onneksi turkki on pese ja pidä-mallia, niin ei tarvitse kauheasti puunailla.

Hyvä debyytti juniorilta! Cool 

1281203608_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva (C) Minna Toivanen

Kiitos, Minna, kuvasta! Hymy