Tänään jatkettiin eläinkokeita, kuinka Vullukka jaksaa kahtena päivänä peräkkäin kokeessa ja ajeltiin Lahteen. Kauppakeskus Sykkeen parkkihallissa oli samaan aikaan pentunäyttely ja meteli oli melkoinen. Tempo odotti vuoroaan häkissään. Starttinumeroksi saimme taas numeron 1, mutta liikkeet tehtiin kahdessa osassa, ruudusta poikki. Tuomarina kokeessa toimi Ossi Harjula.

Paikalloaolo 9

Tässä jo tuntui, että tänään ei ole hyvä päivä. Sen vaan tietää. Tempo oli yleisön mukaan sen näköinen, että menisi pian kerälle nukkumaan... Siihen nähden hyvät pisteet, kun vielä tuli toinen istumaannousu-käsky.

Seuraaminen 9

Peruskauraa, mut ei niin hyvä kun eilen, vaikka samat pisteet.

Liikkeestä istuminen 9

Ei lähtenyt kunnolla seuraamaan ja minä ilmeisesti vähän odottelin, kun Tempo sit himmaili lisää.

Luoksetulo 8

 Tämä toimi tänäänkin! Viimeinen pätkäkin puoleen väliin laukalla, mutta tuomarin mukaan olis voinu tietty olla nopeampi.

Ruutu 0

Ei löytynyt, ei. Puoleen matkaan sain menemään. Ehkä puolet koirista löysi ruudun, jotkut hyvinkin mielenkiintoisten reittivalintojen kautta.

----------tauko-----------

Hyppynouto 8,5

Toinen pätkä lähdettiin sit ihan puoliteholla matkaan. Näytti jo, että kiertää esteen, mutta vinoja heittoja on sen verran treenattu, että muistui mieleen oikea suoritustapa... Ilo ja into hukassa.

Metallinouto 7

Ravaten paikalle, vähän läpsytellen tassulla ja hi-taasti takaisin. Pöh.

Tunnari 0

Haisteli kaikki, otti reunimmaisen, huomasi, ettei ollu oikea ja vaihtoi Omaan. Hirveetä sikailua, mikä näytti tahalliselta.

Kaukokäskyt 5

Istumasta seisomaan 3 käskyä (eiks se olis nolla?), silti ei noussut ja maasta seisomaan 2 käskyä, toisella nousi. Tosi löysä ja haluton. Meidän bravuuri.

Kokonaisvaikutus 7

Yhteensä 189 p, ei tulosta.

Taitaa olla kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Mietin, onko syynä kaksi koetta peräkkäisinä päivinä vai parkkihalli ja päädyin jälkimmäiseen. Muut koirat teki samanlaisia virheitä, eli paikka oli aika haasteellinen. Samat nollat kun eilenkin, mutta PALJON huonompi fiilis jäi. Alku oli ihan siedettävä, mutta loppu aika kamalaa. Tänään ei ollut kiva kisata.

Sen sijaan oli kiva nähdä Raijaa pitkästä aikaa! Kiitos vaan seurasta ja kannustuksesta; pidetään tavoitteesta kiinni edelleen.  Kiitos myös Eevalle seurasta ja kyydistä!

Nokka kohti uusia seikkailuja, eli treenataan taas ja sit varmaan Pieksämäelle kolmen viikon kuluttua... se on melkein kun kotona.