Tänään olimme pitkästä aikaa Pieksämäellä tokoilemassa Tempon kanssa. Kaikki hyvät aikeet treenata mökillä unohtuivat ja melko kylmiltään taas läksimme matkaan. 

Tuomarina kokeessa toimi Markku Mäntynen.

Istuminen ryhmässä 0

Ja taas mennään... Tällä kertaa Tempo ei ollut malttanut istua kuin 30-40 s, kun meni maahan ("ai, tää on taas tätä jaskaa", mietti varmaan)  Satsun sanoin; peiliin katson, mitä näkyy? Ihan oma itse, ei oo treenattu, vaikka ongelma oli tiedossa. 

Paikalla makaaminen 8,5

Vähän vinossa (meni lonkalle heti) ja kaksi käskyä istumaan. Oli mulla kyllä väärä käskykin siinä, mutta olis se voinut silläkin nousta...

------------ vähän maksalaatikkoa ja koira häkkiin (Hallin seinustalle oli rakennettu hienot häkit)--------

Seuraaminen 7,5

Ei tuntunut hyvältä, vähän kulki mukana, mutta ei kovin aktiivinen.

Z (istu-seiso-maahan) 8

Huonot seuraamiset, mutta oikeat asennot. Sekoilin itse viimeisen törpön kiertämisessä.

Luoksetulo 0

Eipä jäätynyt Tempo-herra, vaan lähti ihan hirveetä vauhtia tulemaan eikä malttanut pysähtyä seisomaan ollenkaan! Venyi vähän hidastaen maahanmenomerkille asti ja siinä jätti takaosan pystyyn ja annoin toisen maahan-käskyn. Taisi tulla laukassa loppuun asti! Oli kai syömään menossa. 

Ruutu 0

Ei löytynyt. Korjasi ensin merkillä asentoa ja sitten meinasi juosta luoksetulo-merkille... On se vaikeaa, vaikka se on aina sen 23 metriä merkiltä ja P-mäellä aina siellä samassa kulmassa... 

Ohjattu nouto 7

Merkille tuomarin kautta (sanoin kyllä jälkeenpäin, ettei se ollut Erkki vaan Markku.. ), lähti hyvin oikealle (tää oli vaikee, koska samaan suuntaan kuin ruutu) ja otti kapulan, mutta meinasi käydä vaihtamassa sen keskimmäiseen, jossa ylimääräinen käsky.

Metallihyppy 8,5

Tuomari oli taas niin vastustamaton, että meinasi viedä kapulan hänelle. Uusi hyppy-käsky pelasti liikkeen.

Kaukokäskyt 0

Tää on nyt näköjään ihan hajalla. I-S-M; istumiseen kolme käskyä, ei istunut. Seisomiseen 2 käskyä, koska nousi ensin istumaan. Loppuosa kai ok.

Yhteensä 131 p, ei tulosta. Luokassa tuli kuitenkin 3 ykköstulosta; islanninlammaskoira, cockeri sekä Riikan Rölli-mitteli, josta tuli tällä tuloksella FI TVA! (Jee, taas päästään valiojuhliin) Onnittelut vielä tätä kautta kaikille!

Että semmoinen reissu tällä kertaa. Tempo oli kuitenkin ihanan yritteliäs ja Elämä On Laiffii -asenteella liikenteessä, siitä tykkäsin! 

Kiitos Jennille kyydistä (ja suklaakekseistä)!