Erittäin huonolla harjoittelulla läksimme kesäloman kunniaksi kokeilemaan ja silloinhan tulos on tiedossa... Pelkkä mielikuvaharjoittelu ei riitä, vaikka se menikin hyvin. Silmänisku Tokoa pitää aina viilata, jos ei viilaa, niin se näkyy kokeissa.

Tuomarina oli Anne Nokelainen (taas; jo kolmas Annen koe tänä vuonna)

Istuminen ryhmässä 0

1,5 minuuttia oli istunut, sitten meni maahan. Otsan rypistys

Paikallaolo 8

Toisella käskyllä maahan, heti lonkka-asento, mutta pysyihän se siinä, kun viretila oli hyyyyvin alhainen.

___tauko

Seuraaminen 9

Pitkä ja mutkikas kuvio, mutta hyvin meni, jopa juoksuosuudet. Joku vino perusasento lopussa.

Idari 9

Tämä hyvä myös. Hymy

Luoksetulo 9

JEEEE!! Hyvin meni tämäkin

Ruutu 8

Näytin jostain syystä kädellä suuntaa merkille, mitä ei saa tehdä. Ei voi muistaa. Nolostunut Mutta ruutu löytyi minimikäskyillä ja meni jopa keskelle ruutua, ei jäänyt etureunaan! JEEEEEE!!!!!

___tästä poikki

Ohjattu nouto 0

Haastavasti ruutu lähetyspaikan vieressä (niinkuin Pieksämäellä aina, mutta meille eka kerta), Tempo vilkaisi sinne, mutta lähti merkille kuitenkin. Pysähtyi n. 30 cm sektorilta. Yritin ohjata vasemmalle lähemmäs merkkiä, niin Tempo lähti oikealle kapulalle. Että sen verran se mun merkkejäni katsoo ja mua kuuntelee.

Metallihyppy 8

Vähän vitkasteli lopussa. Hyvä poimiminen P-mäen hankalalla kapulalla!

Tunnari 0

Jostain syystä haistoi oikean, mutta toi väärän. Ei ollut edes viereinen. Tätä treenattiin vain kerran tällä viikolla ja kun meni hyvin, ajattelin sen riittävän. Ei ollut lihapullan hajua käsissä, sitäkö vullukka kaipasi?

Kaukot 0

Tehostetut käskyt, kun vire oli niin huono. Joku siirto vasta kolmannella ja oma-aloitteisesti maahan. "Kyllä minä tiedän, miten tämä tylsä liike menee" GRR....

Yhteensä 162 p eikä tulosta

Vire oli tosi huono ja kun oli vain kaksi koiraa, tuli oma vuoro liian pian. Alkuun olin super-tyytyväinen! Noutoja ja kaukoja siis tehotreeniin ennen seuraavaa koitosta.

Nollista huolimatta ne pisteet mitä saatiin oli tosi hyvät! Nauru