Tutuksi tulleessa paikassa kisaamassa, "ihankun kotona olisi".  Matti ei ollutkaan ottamassa ilmoittautumisia, mutta jospa taas ensi kerralla; pikaista paranemista hänelle!

Tuomarina kokeessa oli Tommi Varis, Pulliaisen Riikan hääriessä liikkurina. Tempo starttasi luokassaan ensimmäisenä, eli paikallaolon jälkeen nopeasti näyttämässä ruokakupin sijainti ja takaisin kehään...

Paikallaolo 10

 Aika harvinaista meille.

Seuraaminen 9

Ohjaajalle noottia käännöksistä, mut suoriuidin niistä paremmin kun yleensä.

Liikkeestä istuminen 9,5

Luoksetulo 8

Tavoite täyttyi; Tempo lähti ekalla käskyllä!!!  Pysähdyksetkin oli ihan jees ja laukalla vielä osa viimeistä pätkääkin. Kiitos treenivihjeistä, Satsu!

Ruutu 0

Ohjaaja oli kai liian euforisessa tilassa luoksetulon jälkeen...  Tempo kiersi oikean puoleisen tolpan ja kun säästelin 'seis'-käskyä, se tuli liian myöhään ja koira oli ulkona. Siinä se taas heilutteli häntäänsä, vaikka miten huidoin ruutuun...

Hyppynouto 8

Tosi huonolla maavaralla varustettu kapula, eli vähän arpomista siinä ja taisi vähän koskettaa esteeseen jommassa kummassa hypyssä.

Metalliesineen noutaminen 7,5

Tassuilla iskemistä taas vähän ja hidas palautus.

Tunnari 0

Eka haisteltu oikea; ei ehkä uskonut oikeaksi, arpoi ja toi väärän.  Tää menee Riikan piikkiin, sen kaa homma ei vaan pelaa...  No ei, ehkä vire oli liian korkea tähän liikkeeseen. Enpä tätä jaksa vatvoa, kun yleensä kuitenkin onnistuu.

Kauko-ohjaus 7

Tää oli sit ihan oma moka. Nyökkäsin 'valmis', niin Tempo alkoi mennä jo maahan. Komensin takaisin istumaan...tyhmä. Liike oli siis jo alkanut. Käsimerkit oli aika voimakkaat kuulemma, mut teki kuitenkin eka käskyllä kaikki. Seisomasta istumaan meni väärin (takajalat siirtyi eteen) ja siirtyi oman mittansa verran sivulle... Huonoin aikoihin. Ehkä olin jo henkisesti luovuttanut? Mitään en tosin myönnä...

Kokonaisvaikutus 8,5

Yhteensä 204 p, III-palkinto, sijoitus 1./4. Kaikki voittajaluokan koirakot saivat muuten tuloksen, se oli harvinaista! Ja kaikki oli muutaman pisteen sisällä, että ei mikään murskavoitto....

Tempo oli tosi hyvässä vireessä koko kokeen ajan, eli ilmeisesti ekana starttaaminen sopi sille kuitenkin. Seuraamisessa tuntui ajoittain jalassa kiinni ja kontaktikin taisi pysyä. Olin oikein tyytyväinen suoritukseen.

Tavoite täyttyi tässä kokeessa, yritetään huomenna taas sitä nollatonta.... Satsun sanoin; toko on mun harrastus, tykkään käydä kokeissa.  Joten ei oteta mitään tulospaineita, vaikka vuosi alkaakin uhkaavasti loppua, eikä asetettu tavoite näytä onnistuvan. Tänään oli oikeesti kivaa!

Kiitos Katille hyvästä seurasta ja kyydistä! Meidän tytötkin pääsivät mukaan, kun Pieksämäellä on luxus-olosuhteet eli lämmin kahvio olla. Tulomatkalla käytiin yhdellä maatilalla ostamassa sikamaisen hyvää (ja kallista) jäätelöä, pienenpienestä jäätelötehtaasta.