Tuomarina tämänpäiväisessä kokeessa Tommi Varis.

Paikalla makaaminen 10

Sain noottia käskyjen eriaikaisuudesta -huomasin mokan kyllä itsekin.

Seuraaminen 9

Hehheh, kuulolaite olisi paikallaan: Liikkuri-Eino sanoi "kaksi askelta oikealle", niin kuulin vain lopun ja käännyin oikealle... Tuli sit vähän omat kuviot tähän.

Liikkeestä istuminen 9,5

Luoksetulo 8

Tää toimii yhä!!!  Seisomisen käsimerkki jäi kuulemma vähän päälle ja maahan-käsky ei tainnut olla ihan tolpan kohdalla. Tempo teki hyvin.

Ruutu 0

Tempo kiersi oikeanpuoleisen etutolpan ja "seis"-käskyllä siis ulkona ruudussa. Annoin uuden käskyn, kaveri vaan heilutteli häntää... Toisella käskyllä sitten sain kun sainkin ruutuun ja maahan . Olin tästä kovin kovin iloinen!! Kunnes kävelin kohti koiraa, käännyin oikeaan ja koira lähti seuraamaan.... Ihan uusi juttu, mutta kovin trendikästä juuri tämänpäiväisessä kokeessa. Harmittava juttu.

Hyppynouto 9

Tämä hyvä!

Metallinouto 8

Tämäkin hyvä!! Treenaaminen auttoi! JEE!

Tunnari 5

Hyvä haistelu, Oma löytyi, mutta tiputtelua, pureskelua ja sit vielä itse tiputin sen, kun otin suusta pois.

Kauko-ohjaus 7,5

Maa-istu toisella käskyllä, samoin seiso-istu. Vire vähän heikko muutenkin tässä, verrattuna siihen mitä se voisi olla.

Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 229 p, II-palkinto ja sijoitus 1./9

Mukavaa oli kehässä olla reippaan vullukan kanssa.  Taas luokkavoitto, mutta mieluummin olisin vaikka viides ykköstuloksella kun luokkavoitto kakkosella... Se ei vaan enää näin monen kokeen jälkeen lämmitä. Mutta Tempo oli hyvä!

Tempon palkkana oli tänään maksalaatikkoa. Lisäksi kotiinpalattua se dyykkasi biojäteastiasta ainakin kinkkukiusausta ja herratiesmitä.

Meinasi unohtua: iso kiitos Eevalle kyydistä!