Tänään vapaapäivän kunniaksi kävimme ensin aamulla MM-Areenalla treenaamassa Tempon ja Boubien kanssa. Tempo oli viikonlopun heitteillejätön jälkeen tosi hyvässä vireessä ja tunnaria lukuunottamatta selviytyi kaikista tempuista varsin hyvin. Siihen tunnariin taisi vire olla liian korkea, kun ei oikein malttanut haistella. Boubie kävi aika kierroksilla, mutta suoriutui sekin ihan hyvin. Ohjaajan keskittymiskyky oli vähän vielä huonompi...

Puoliltapäivin jatkui matkamme Pitkäjärven eläinlääkäriasemalle, josta pojat saivat kevyet päiväkännit terveystarkastuksia varten. Tämä oli se asia, mikä vaikutti ohjaajan keskittymiskykyyn...

Tempo sammui ensin ja pääsi ensin myös kuvattavaksi. Tempolta kuvattiin selkä, jota on mielestäni oireillut silloin tällöin. Vika on ilmeisesti vain korvien välissä (mutta koiran vai omistajan? ), koska selkä oli ikään nähden normaali. Jotain pientä terävää kulmaa löytyi, muttei mitään silloittumia tai muuta. Huh!

Juniorilta kuvattiin myös selkä ensin. Siellä yksi nikamaväli oli selkeästi ahtaampi kuin muut, mutta yöuniaan ei sen takia kuulemma tarvitse menettää. Sitten pelottavat kyynärpäät... Boubiehan ontui kesällä pariin otteeseen vasenta etujalkaa (ja tosin kahta muutakin, mutta tuota pisimpään -tai sanotaanko useamman kerran) ja pelotti, mitä sieltä löytyy. Eläinlääkäri arvioi vasemman kyynärpään ykköseksi ja oikean nollaksi. Samoin lonkat vähän eriparia; toisen pitäisi olla A, mutta toinen voi tulla takaisin B:nä. Ainakin Tempoa kuvattaessa viimeksi, meni k.o. lääkärin arviot ihan oikein. Saa nähdä, mitä Kennelliitosta tulee takaisin.

*Helpotuksen huokaus* ettei mitään hälyttävää ole kummallakaan ja voimme jatkaa harrastamista. Jossain vaiheessa jännitetään sitten vielä Boubien silmät, mutta tulee sieltä mitä tahansa, ne eivät elämää tai harrastamista haittaa.

Nyt meillä lienee rauhallinen ilta tiedossa, kun pojat nukkuvat väsymystään pois.