Ollaan oltu Riikan tokokurssilla maanantaisin tässä jo muutama viikko. Eka kerroilla saattoi lämmintä olla +17 astetta, sitten +7 ja nyt mentiin jo nollassa (koulutuspaikalle ajettaessa on lämpömittari). Päivänvalo on myös hävinnyt kurssin edistyessä, tänään valoa antoi katulamppujen lisäksi maahan satanut räntäinen lumi! Ei siis huvittanut yhtään lähteä pimeään ja kylmään, mutta onneksi Tempo oli toista mieltä ja teki oikein mukavalla vireellä treenit.

Tein pari luoksetulo-settiä ensin damilla palkiten (toimikin pitkästä aikaa esiin otettuna oikein hyvin!) ja lopuksi osin käskytettynä ruokakupilla. Vauhtia oli hyvin!

Varsinaisena liikkeenä oli ruutu, jota me tehtiin muutama toisto kupilla ja ilman. Hyvin oli vauhtia siinäkin, mutta myös varsin näpsäköitä stoppeja!

Tehtiin myös häiriö-kontakti-treeniä niin, että yksi koira seurasi kierrellen muita ja kaikkien piti olla kontaktissa. Semmoinen perinteinen ryhmä-treeni siis, joka on yllättävän vaikeaa, kun sitä ei tule tehtyä. Tempo oli kyllä tänään siinäkin tosi terävänä.