Tänään oli viimeinen kerta hassunhauskaa Flyball-kurssiamme. Treenit jatkuvat toivottavasti samalla porukalla, kun meillä oli NIIN mukavaa.

kuva (C) Leena Mäkelä

(Huomaa ohjaajan keskittynyt ilme)

Boubie oli varsin vallattomalla tuulella tänään, heti kentälle tultuamme, kun olin pissattamassa koiria, bongasi russelin juoksemassa pellolla ja lähti vauhdilla perään... Luuli varmaan jänikseksi tai jotain. Ei sit välittänyt koirasta, kun huomasi sen ja tuli takaisin, kun löysin pillin taskusta ja tajusin käyttää sitä.

Radallakin huuhaili välillä ihan omiaan ja palkaksi saadun kanipallon kanssa juoksi ympyrää pellolla... Lopuksi otettiin aikaa, meillä oli eri kokoonpanoilla 4 hengen joukkueita ja Boubie oli sekä voittaneessa että hävinneessä joukkueessa...

kuva (c) Leena Mäkelä

Treenien lopuksi menimme tavan mukaan läheisille pellolle lenkille ja minulla oli dami mukana. Tein Boubielle (ja vähän Tempollekin) piiiiitkiä 200-300 m jättönoutoja ja pentu oli varsin pätevä. Palautukset tökkii edelleen, mutta se on työn alla. Nyt tehtiin erilaisia lähetyksiä; sivulta ja selin sekä myös ojan yli. Kaikki selvitettiin vauhdilla.