Kuva (C) Minna Levä

Tänään oli GR:n tokotiimin (vai toko-tiimin ) aika taas treenata yhdessä. Kokoonnuimme Muurameen, Keski-Suomeen, Hiekkarinteen tanssilavalle, joka oli sopivan keskeisellä paikalla ympäri Suomen tuleville tiimiläisille. Paikka oli varsin rauhallinen; jopa paikallinen pizza-kuski tarvitsi koordinaatteja löytääkseen perille.

Boubie treenasi ensin kisamaisen setin: pikku pätkä seuraamista käskytettynä (painoi ja edisti..), suora luoksetulo (olisi voinut tulla lujempaakin) ja kakejen eka siirtymä n. 10 metristä (maasta istumaan). Toko-treenit on olleet SNJ:n leirin jälkeen aika lailla tauolla, joten siihen nähden meni ihan hyvin.

Jatkossa teimme lisää kakeja tarkkojen silmien seuratessa, että takajalat pysyvät paikallaan. S-M-S menee melko hyvin jo pidemmästäkin matkasta hissinä, mutta I-S-I vaatii paljon treeniä.

Teimme nurmettuneella kentällä pari tunnaria. Ensin tuli väärä, mutta sitten sain pari onnistunutta suoritusta. Eipä taideta ennen olla tehtykään niin, että joku toinen vie kapulat. Tänään Boubie tahtoi maistaa muitakin kapuloita ennen oikean oman löytymistä. Jatkamme harjoituksia, periaatteessa tietää kyllä mitä tehdä.

Kokeilin metallinoutoa ja odotetusti Boubie palautti ravilla. Leluun palkkaus näytti toimivan parhaiten tähän, että nosti laukan.

Jossain vaiheessa ruuan jälkeen teimme myös paikallaolot. Istuminen ok, kerran liikutti yhtä jalkaa. Makuussa meni ensimmäisestä käskystä (ei siis minun), kun tehtiin EVL -tyyliin ja nousi vähän jähmeästi ylös. Pari kertaa äsähdin piilosta, kun keskittyminen herpaantui. Lonkka-asennon otti melko alussa, siitä en tykkää.

Kuva (C) Minna Levä

Ruutu on ihan hyvällä mallilla, juoksi pari kertaa tyhjään ruutuun ja kerran leluun. Loppuosaakin pitäis treenata; nyt lähti, kun kävelin kohti.

Hyppyestettä ei ollut, mutta muutenhan nuo VOIVOI-liikkeet tuli melko hyvin treenattua läpi.

Kiitos kaikille mukavasta seurasta!

 

Kotimatkalla kävin moikkaamassa Markkaa ja siellä oli pari ällötystä: