Heitettyäni Anun junalle, kiirehdimme kotiin purkamaan kassit ja pakkaamaan taas; kaksi tuntia aikaa junan lähtöön syyslomalle pohjoiseen Kaijan ja perheen luo. Perillä olimme klo 23.16, mutta eipä mennyt maanantai-päivä matkustamiseen.
2006649.jpg
Junassa; Tempo, Moppe ja Tumppu :-) Kolme koiraa yhden hinnalla.

2009154.jpg
Simo, Tempo, Salla ja Milla portilla.
2004915.jpg
Haukkuvaan hälytysjärjestelmään kuuluu kultaiset Hessu ja Hippu sekä nahka-collie Eppu. Järjestelmä oli varsin toimiva, kun vieras auto tuli portille; omia autoja ei noteerattu.
Kaija oli järjestänyt lapsille ohjelmaa mukavasti. Parhaimpina päivinä oli ohjelmassa sekä uintia, luistelua (hallissa) että ratsastusta. Ei voi valittaa... Sää olisi toki voinut olla parempi, mutta tähän vuodenaikaan ei siitäkään voi valittaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi (kiitos, Matti!) ja muutenkin oikein lomafiilis.
Maanantaina kylässä kävi Hessun tuleva morsian Rosé ja heittelin sille ja sulhasmiehelle vähän markkeerauksia pellolla. Mukavasti toimivat molemmat.
Tiistaina kävimme paikallisen koirakerhon harjoitushallilla (entinen kasvihuone) vähän tokoilemassa ja agilitaamassa ohimennen. Tempolle hieroin tokon avo-luokan hyppyä, kun ei ole taas hyppyestettä nähnyt ja lauantaina on koe. Siinä sivussa sai mennä vähän agilityakin pitkästä aikaa. Hippu (Miklaus Lucky Touch 4kk) sai myös opetella agilityn alkeita ja Tempon perässä innostui putkesta tosi pienen miettimisen jälkeen. Ihana ipana!
2009137.jpg
Keskiviikkona aurinko ilmestyi yht'äkkiä pilven takaa ja päätimme lähteä kuvaamaan koiria pellolle. Menimme autolla sopivaan kuvauspaikkaan ja vähän kyllä ihmettelin Kaijan rohkeutta ajaa mutaiselle peltotielle... No, kuvat tuli otettua ja oli aika lähteä. Auto juuttui mutaan ja piti soittaa Matti apuun... Yhteisvoimin saimme työnnettyä Hiacen matkaan ja se saatiin käännettyä, mutta sitten se juuttui uudestaan ja ei voimat riittäneet sitä irroittamaan. Onneksi oli naapuriin hyvät suhteet ja siellä traktori, joten auto kyllä saatiin lopulta omaan pihaan saakka. Ja kuvissakin oli jokunen onnistunut, ettei ihan turha reissu ollut.... Mulla on vähän huono vaikutus autoihin ilmeisesti, vaikken edes itse ajanut.
2004953.jpg
2009140.jpg
Hessu alias JK3 HK3 Aquatricker

Keskiviikkona oli myös kotiinlähdön aika, kun työt taas kutsuvat. 6 tuntia meni taas junamatkassa takaisin. Tempo oli kohtuullisen väsynyt kaiken riekkumisen jälkeen; 3 päivää Hipun puruleluna vei mehut. Mutta kyllä ne nauttivat siitä nujuamisesta, molemmat!
2004960.jpg
2009143.jpg
Hippu ja Tempo autoilee.

Hipulle tulee varmasti Tempoa ikävä, kun lauman omat vanhemmat herrasmiehet eivät ole kovin innostuneita neidin lähentymisyrityksistä.
Kiitos mukavasta lomasesta!
2009149.jpg
Hymyillään taas kun tavataan! :-)
2011379.jpg
Pieksämäen asemalla ollaan vain ja hengaillaan, kun junaa odotetaaaaaann....