Järkättiin Kookoo99:n kentällä kisamainen treeni, tuomariksi saapui HOT (ja tämä tarkoittaa tässä HollolaTokoTeamia) Marko Selander. Tehtiin rohkeasti EVL läpi, vaikka liikkeet on aika vaiheessa vielä.  Saatiin "kokeesta" kirjallinen arviointi, josta kommentit tässä (oli aika hermostuttavaa kuulla sitä sanelua ohimennen...ihan kun näyttelyssä!):

Paikalla istuminen 9,5

Tosi hyvä! Liikkeenohjaajan huutaessa "aika", oli siirrellyt tassujaan vähän... (Tää EVL on kyllä tosi niuhotusta! )

Paikalla makaaminen 9,5

Hidas maahanmeno, muuten ok.

Seuraaminen 8

Paikka alussa aavistuksen takana, juoksun täyskäännös väljä, perusasentojen jälkeen tsemppasi ja häntä heilui, hidas käynti ok. Hyvin vullukka jaksoi.

Idari 7,5

Tätä yritettiin yks päivä harjoitella, mutta oli ihan kaameeta...Tänään onnistuttiin siihen nähden yli odotusten! Seisomisessa haukotellut, epävarmuutta varmastikin. Istumisessa jäi vinoon ja nosteli tassuja. Maahan vino asento eikä lähde ekalla käskyllä mukaan, muuten ok. Aika tyytyväinen olin, treenien määrään nähden.

Luoksetulo 7

Hidas maahanmeno (meni ekalla kuitenkin; vrt edellinen koe), tuomarin mukaan ennakoi pysähdystä, mutta oikeasti lähti ekalla liikkeelle ja oli varmaan epävarma saiko lähteä...pysähtyi siis seisomaan muutaman askeleen jälkeen. Uusi käsky ja pysähdykset ok, viimeinen pätkä ravilla, kuten tapana on. Suora perusasento mainittu vielä.

Ruutu 0

Heh, merkkiä on nyt harjoiteltu jo kolmena päivänä... Taispa kolmannella käskyllä olla riittävän lähellä merkkiä, yritti läpätä sitä tassulla, kun ei palkkaa tullut... Alustalla opetettu tätä. Ruutuun ei löytänyt, sinne ollaan tehty pari kertaa oikealle ja nyt oli ruutu vasemmalla... Juostiin yhdessä ruutuun, jätin maahan ja otettiin loppuosa, joka meni ihan ok (ei ennakoinut käskyä!)

Tässä välissä oli tauko, Tiina ja Zara jatkoivat ja sit oli taas meidän vuoro.

Ohjattu nouto -

Erkkiä (merkki) en tähän enää ottanut, vaan vein Tempon Erkille ja ohjasin sit siitä. Annoin kuulemma lähetykseen kaksoiskäskyn (pään kääntö, tahaton, ja käsimerkki). Hidas palautus.

Hyppynouto 7

Hyvä vauhti mennessä. Leikkii kapulalla eikä ota sitä kunnolla. Sitkeähkö paluu ja vino perusasento.

Tunnari 7,5

Lähdössä laukkaa pari askelta, hidastaa raville, hyvä haistelu. Tullessa heittelee kapulaa (eikä muuten tippunut; otti ilmasta kopin! ) ja palauttaa hitaasti. HAH; tästä saatiin enemmän pisteitä kun lauantain kokeessa, jossa kaikki nuo heittelyt jäi pois...

Kaukot 8

Hidas maahanmeno, lonkka-asento. Seilaa vähän eestaas (ja sivulle, mitä tuomari ei huomannut), viimeinen seiso-istu väärin eli liikkuu eteenpäin. Eipä tätäkään ole ennen kovin paljoa 15 metristä tehty!

Ihan hyvältä tuntui ja Marko motivoi meitä antamalla hyviä pisteitä... Yllättävän hyvin tää sujui oikeasti, kun on vielä niin vaiheessa.

Jätin vahingossa puhelimen kotiin ja minulla oli hätä onko Salla saanut tallilta kyydin kotiin (jäi vähän auki), joten läksin suorituksen ja arvioinnin jälkeen. Muut jäi kai jotain vielä treenaamaan. Mutta kiitos, Marko! Tästä on hyvä jatkaa...