Nytpä meitä hemmotellaan, kun taas päästiin Satsun syyniin.  Kookoo99:n kenttä tällä kertaa paikkana, matka ei siis kestänyt yhtä kauan kuin viime viikonloppuna. Matkaan pääsi taas vain Boubie, koska menin pyörällä (Tempon kanssa pyöräily kestäisi tosi kauan ja sen jälkeen se ei kykenisi tekemään mitään). Meiltä Rantakylään on matkaa n. 9 km autolla, mutta pyörällä arvioisin matkaa kertyvän kuutisen kilometriä. Boubie ei tunne askellajeista muita kuin laukan, kun pyöräilystä on kyse, joten mentiin taas aikamoista haipakkaa... Välillä uimassa, välillä hihnassa ja välillä vapaana juosten. Käytetyin vaihde pyörässäni oli 5... Kentällä/pellolla oli lokkiparvi aterioimassa ja Boubie juoksi ympyrää niitä hätistellen. Mulla meni hermot, kun kuuloyhteys koiraan katosi täysin. Onneksi muita ei ollut vielä tullut, kun suoritin äänenavausta. 

Treenattiin kahdessa vartin pätkässä. Eka satsissa tehtiin luoksetulo; tämä oli edistynyt viime viikonlopusta hyvin. Noh, törmäsi kyllä minuun aika törkeästi lopussa, mutta tähän haettiinkin vauhtia ja sitä saatiin. I'm happy.  Sitten tehtiin noutoa, lähinnä muistuteltiin tarjoamaan kapulan nostoa ja sivulle tuontia, että siitä tulisi The Juttu. Hyvin tarjosi! Sitten tehtiin ruutua, vuoroin pallo (uusi, punainen vinkupallo) ruudussa ja vuoroin tyhjään ruutuun. Pitää muistaa tehdä jo näitä tyhjään lähetyksiä jatkossa enemmän. Hyvin se tarjosi ja minä osasin pitää turpani kiinni. Hyvä, minä! Ehdittiin vielä tekemään avo-luokan hyppy, joka meni erittäin hyvin, ellei täydellisesti. 

Toisessa setissä tehtiin tunnaria, aika monta toistoa. Piilotettiin omaa kasan viereen ja pikkukasojen viereen. Suu alkoi käydä toistojen myötä ja eläinkoe olisi ehkä kannattanut jättää tekemättä... Kävi kyllä mielessä, mutta tehtiin silti. Eli rivi, oma taisi olla toinen (vai kolmas?) oikealta. Eipä haistellut pikkukoira enää, toi pari väärää ennenkuin oikea sattui kohdalle.  Mutta joo, kyllä se melkein osaa...

Tehtiin lopuksi avo-luokan kakeja, ensin eka noususta palkaten. Hyvin meni! Ai joo, luoksetulon pysähdyksiä vielä hypyn kautta. Pysähtyy hyvin, mun pitää vaan hallita oma liikkumiseni. Mutta kyllä mä ymmärsin mitä Satsu tarkoitti, en vaan osannut toimia! 

Tehtiin myös paikallaolo, kävin välillä piilossa ja sieltä välillä kehumassa. EVL-tyylinen käskytys meni tällä kertaa hyvin, ei tehnyt muiden käskyillä. Oli mennyt lonkalle jossain vaiheessa, mutta muuten oli aika terävän näköinen. Hieman epävarma ehkä, kun hävisin näkyvistä, mutta eiköhän se siitä.

Avo-luokka tuntuu aika kivalta nyt, ehkä me ehditään leirikokeeseen mennessä saamaan se ihan hyvään kuosiin.

Kiitos, Satsu, kivoista treeneistä!