Ajattelin joutessani jotain treenata Boubien sairaslomallakin, joten ilmoitin Tempon kokeeseen. Kuukauden päästä Varkaudessa katsotaan, miten hössöntössö vetää EVL:n läpi. Tempo on sen puoleen hyvä projekti, ettei se kestä pitkiä treenejä eikä liikkeiden hinkkausta, eli sopii mainiosti tähän mun aikapulaan. Jos ensi viikon talviloman treenailee enemmän, seuraavalla viikolla viilaillaan jotain ja sitten ollaan viimeinen viikko tekemättä mitään. Katsotaan, mitä tällä reseptillä tulee.

Tempon kanssa tavoitteena on ne kolme ykköstulosta, tyylillä elämä-on-laiffii, eli pääasia että on kivaa ja pysytään suunnilleen asiassa. Eli ei se ole niin justiinsa.

Voi olla hyväkin, kun Boubie ei pääse edes mukaan treeneihin, niin tulee oikeasti keskityttyä Tempoon. Kun koirat joudutaan eristämään toisistaan sairasloman ajan, on Tempo myös minusta erillään enemmän kuin normaalisti, niin sekin saattaa olla ihan hyvä kokeiden kannalta. Tai sitten ei; koskaan ei voi tietää. Mutta yritetään!

Tänään tehtiin "tasontarkastuskoe" eli katsastus siihen, missä mennään. Ruutu ja tunnari ei ihan eka yrittämällä onnistuneet, mutta muistuttelun jälkeen nekin meni superisti! Kyllä siitä (ehkä) vielä hyvä tulee...

* * *

Löysin viikonloppuna ehkä Boubien jalkavamman aiheuttajan; polun vieressä oli kivi, kiven vieressä kolo ja kiven reuna tosi terävä. On mahdollista, että tassu on pudonnut koloon ja kivi leikannut haavan jalkaan.

Potilas voi edelleen hyvin ja on ihmeen hyvin sopeutunut sairaslomaan. Pönttöä pitää pitää välillä päässä, kun ei malta jättää sidettä rauhaan.