Kone oli rikki muutaman kuukauden, jospa nyt yritetään uudelleen...

18.3.2006 Mäntän talvinome
Tempon kanssa katsomassa, missä mennään taippareiden suhteen. Tarkoituksena oli myös saada häiriön (ohjaajan jännitys sekä yleisö ja toimitsijat) alla työskentelyä, eli suomeksi sanottuna maksettu harjoitus. :-)
Alokasluokka alkoi ykkösmarkkeerauksella, joka meni ihan jees, Tempo pysyi jopa paikallaan ammuttaessa. Vähän se arkaili ampujaa, ei ampumista... Paikallistamiskyky pojalla on kohdillaan ja lokki saatiin talteen. Siirryttiin muutama metri ja tuli toinen ykkönen. Se sujui moitteitta, sain lokin jopa käteen.
Mutta sitten.... Linjalle lähetys ojaa pitkin, fasaani ojan penkereellä. Kauheasti ei voida ohjautumisesta puhua, mutta ajautuihan Tempo toki riistalle  asti viimein. Sitten fasaani lensi muutaman metrin... Tempossa olisi ainesta heittäjäksi kokeeseen, sen verran komea lento oli. Kauhean kovalla kannustuksella sain koiran riista suussa lähemmäksi itseäni. Tuomari meni sitten vastaan, kun ei koiraa tullut. Tempolle tuli kova kiire kaivaa hautaamansa lintu esiin... Paha Setä (tuomari) ajoi sitten Tempon luokseni ja fasaani saatiin talteen (huom! kaikesta edellisestä huolimatta EHJÄNÄ).
Tässä vaiheessa ohjaajan jännitys oli kadonnut, koska mitään jännitettävää ei todellakaan enää ollut. Siirryimme toisen tuomarin arvioitavaksi hakualueelle. Sieltä ei juuri kerrottavaa ole. Harakka, pulu ja varis metrisen kannon päästä löytyi, mutta kuka ne metsästä haki on sitten toinen tarina... Tuomari yritti pyynnöstäni löytää hyviä puolia: "Rauhallinen ja kaunis koira". Ei paljon lohduttanut.... Mutta tulipa auton mittariin 460 km ja kokemusta koiralle.
472732.jpg
19.3.2007
Moritz täyttää 10 v! Juhlitaan lauantaina, kun saadaan Sallan 8v-synttärit ensin alta pois. Eilen talvinomessa tavattiin Disney-sisko ja kasvattaja-Kirsi -näillä kohokohdilla Moritz elää ainakin viikon tyytyväisenä...

23.3.2007
Tempo täyttää jo 2 v!!
12 lasta intiaanien tyyliin juhlimassa 8v tytärtäni. Koirat portin taakse suljettuna makkarissa pari tuntia. Tosin jossain vaiheessa myös kaikki lapset olivat portin takana...