2192824.jpgMoritz ja Milla
Uusi vuosi jo ovella kolkuttelee ja on aika tehdä katsaus menneeseen ja tavoitteet tulevalle vuodelle.
Tempon kanssa 2008 oli tavoitteena tokosta AVO1 -eipä toteutunut. ALO1 sentään saatiin, mutta avoimesta ykkönen jäi muutaman pisteen päähän. Silti ensi vuoden tavoitteena on...VOI1. :-O Täytyy nääs olla tavoitteet korkealla edelleen.
Nome-tavoitteena vuonna 2008 oli ALO1, mutta ei mennyt ihan toivotulla tavalla. 4 starttia, joista vain yhdestä tulos; ALO3. Ajattelin, että jospa tänä vuonna keskittyisimme pelkästään tokoon, mutta itseni tuntien noutohommat alkaa kummasti taas kevään myötä vetää puoleensa. Tavoite ykkösestä saa siis siirtyä seuraavalle kaudelle.
Uusina tuulina syksyn epävirallisesta WT-kokeesta innostuneena startti sielläkin, ei tulostavoitteita.
Moritz on toivottavasti ilonamme vielä vuoden 2009:kin. :-) 12 vuotta tulee maaliskuussa täyteen.

Tavoitteita lähdemme toteuttamaan jo ensi viikon tiistaina Pieksämäelle. Treenattukin on, jos se vaikka auttais. Maarit ja Risty starttaavat toista kertaa alokkaassa ja me Tempon kanssa yritämme epätoivoisina avoimen ykköstä. Ongelmana on lähiaikoina ollut kaukot; tuli treenattua voivoi-luokkaa varten aika tiiviisti ruokailujen yhteydessä niitä ja nyt Tempo tarjoaa seisomista, mitä ei siis vielä avoimessa tarvitse. Ikuinen ongelma on luoksetulon pysäytys, jota olen laiska treenaamaan. Hyppy menee vaihtelevasti, mutta yritetään treenata sekin varmemmaksi...Jos selviämme kokeesta ilman yhtään nollaa, niin ykkönen on hyvinkin mahdollinen. Peukut pystyyn siis!