Kai tämä tästä taas normalisoituu, tämä elämä. On sairasteltu nyt tarpeeksi, ihmiset ja koira. Tempo on ollut ainoa terve meidän porukassa!

Tänään pitkästä aikaa sauvakävelyllä Boubien kanssa ja olipa mukavaa! Osan matkaa hihnassa ja osan koira metsässä vapaana juosten. Lumet on sulaneet lähes kokonaan, mutta hiihtoura oli kyllä hieman pehmeä kävellä. (Tempo kävi sitten omalla haistelu-lenkillään erikseen; mulla menee vain hermot siihen hihnalenkillä)

Boubie vaikuttaa taas omalta itseltään. smileyOntumista ei ole ollut sen viime sunnuntain/maanantain jälkeen. Nyt se liikkuu muutenkin jo normaalisti, eikä esim. peitsaa niin helposti. Olen päästänyt jo vapaaksi muutamana päivänä ja hyvin on kestänyt. Alkuun oli selvästi varovaisempi vapaanakin.
Täit kuolivat vuorokaudessa, koska irtosivat sen jälkeen ihan harjaamalla turkista. Nyt pitää muutaman päivän päästä antaa uudet myrkyt, että ne mahdollisista munista kuoriutuvat uudet asukkaat kuolevat myös. Joku sanoi, että Bayvantic ei auta, vaan pitäisi käydä eläinlääkäriltä Strongholdia tai jotain muuta vastaavaa valmistetta, mitä ei ilman reseptiä apteekista saa. Me nyt yritämme kuitenkin näillä lääkkeillä ensin.

Kukaan muu lähipiiristä ei ole syöpäläisiä koiristaan löytänyt, ei myöskään Tampereella treenanneet kaverit. Ei siis mitään tietoa, mistä Boubie nuo örkit sai. frown Kaikille olen yrittänyt kertoa asiasta, joiden kanssa muistan olleen meidän kanssa tekemisessä.

Ei tuo Tempon koulari-projektikaan oikein etene. Olen perunut jo kolmet kokeet! Varkaus ihan sen takia, ettei ehditty treenata. Hyvinkään kokeen peruin perhesyistä (ei voi olla joka viikonloppu menossa) ja tämän päiväisen Lappeenrannan kokeen jouduin perumaan tuon örkki-vaaran takia. sad

Boubielle pitäisi tehdä kunnollinen treenisuunnitelma (liian pian) tulevia SM-kokeita varten. Treenaamista haittaa hieman meidän työpaikan uudet aukioloajat; klo 10-19 arkisin, lauantaisin 10-16. Toki sitten joinakin päivinä pääsen vähän aikaisemmin töistä (meinasin kirjoittaa täistä laugh) ja onhan kevätyöt aika pitkiä...