Vapaapäivänä oli taas aikaa treenatakin. Oltiin Riikan ja Tiinan kanssa MAH:in hallilla ja kylläpä mulla oli SuperTempo!

Otettiin ensin ne paikallaolot...

Hienosti istui, tosin tuijotteli jotain omiaan, joten ehkä sillä tosiaan on jotain aistiharhoja?!

Makuu samoin hyvin, paitsi että pomppasi istumaan, kun tulin viereen. Hienosäätöä...

Jatkoin paikallaoloista suoraan tekemistä.

Seuraaminen oli tänään ihan hyvää ja tiivistä, juoksussa vähän väljenee, voisin ehkä itse juosta vähän rauhallisemmin?

Idaria ei tehty, se on yleensä mennyt viime aikoina ok.

Luoksetulo, hyvä vauhti ja napakat stopit.

Ruudussa kuppi, oli ollut koko ajan, mutta edellisliikkeistä sai palkan kädestä. Merkkiä ensin pari kertaa ja sitten ruutuun lujaaaa... Loppuosaa pitää harjoitella erikseen, nyt jäi väljäksi.

Muut treenasivat tässä välissä ja Tempo meni odottamaan "komeroon" , jossa selkeästi kuumeni Demon hyppy-liikkeen aikana.

Ohjattu nouto, merkkiä taas pari kertaa alkuun. Kapula ruudun vieressä, mutta ei sekoittanut, vaan ylösotto ja palautus oli molemmat oikein vauhdikkaat.

Hyppynouto, ihan super, kunhan ensin muistuttelin, ettei liikkurin "käsky"-sanasta vielä lähdetä. Tempo siis yrittää karata noutoon!! Siis TEMPO! Tosi hieno kapulan poiminta ja kiihdytti vielä paluuhyppyyn. Tää on kai lemppari.

Tunnarista tulikin sitten Oman viereinen, toisella lähetyksellä Oma. Oli liikaa vauhtia jo kapuloille mennessä; ei pystynyt keskittymään.

Kaket normisettiä, seisomisesta istumaan etenee sen 10 cm edelleen ja liikkuu vähän myös sivuttain.

Loppuun vielä tunnari uudestaan niin, että oli n. 20 kapulaa sikin sokin ja herra joutui enemmän käyttämään nenäänsä Oman löytääkseen. Ja löytyihän se!

Oli tosi hyvän mielen treenit ja yritän vakuuttua itsekin, että EVL1 on mahdollinen. Kun tuon mielialan saisi sinne kokeeseen (molemmille), niin ilo olisi kisata! Seuraava koitos on Varkaudessa 14.4., kun sain yllättävän ylimääräisen vapaan lauantain. Nyt kokeillaan mennä enemmän hauskaa pitäen ja sopivasti palkkaillen, monipuolisia harjoituksia tehden. Ja ennen kisaa muutaman päivän tauko. Katsotaan, mitä tällä konseptilla tulee.