Varkauteen kokeeseen aamuvarhain, "kun oli ilmoittauduttu".

Tuomarina Tommi Varis.

Istuminen ryhmässä 8

15 sek. oli tullut lisää kestävyyttä; pysyi istumassa!! Tosin istui lonkalla, mutta parempi sekin kun makaamassa. Eilinen nolla kirkastettu! 

Paikalla makaaminen 7

Keskittyi niin kovasti istumiseen, että oli epävarma, pitikö mennä maahan vai ei. Jäi sit vähän puoliväliin ja vaati toisen käskyn. Oli kuitenkin ihan terävänä, kun tulin piilosta.

 

----tauko ennen yksilösuorituksia----------

 

Seuraaminen 7,5

Vähän oli sellainen olo, että pysyykö koira mukana vai ei. Kyllähän se pysyi, mut sit itse en erottanut oikeeta ja vasenta ja sekoilin suunnissa ja törmättiinkin kerran Tempon kanssa. Keskittyminen hukassa, minulta.

Idari 8,5

Vähän ennakoi mun mielestä käskyjä; eilinen koe näkyi.

Luoksetulo 8

Jeeee!!! Se lähti!! Ja pysähtyi!! Toinenkin eilisistä nollista kirkastui! 

Ruutu 7,5

Erkille oli kovin kovin pitkä matka...huh ja puh. Erkiltä lähdettäessä huuhaili vähän aikaa osoitettuun suuntaan, mutta bongasi sitten ruudun ja osui aika hyvin keskelle. JEEE!!! Kolmaskin eilisistä nollista siis pisteille. 


---tauko ja neuta kupista palkaksi----


Ohjattu nouto 0

Miksi pysähtyä merkille, kun voi hakea kapulan suoraankin?

Metallihyppy 7

Hi-das

Tunnari 7

Kuinka kauan voi kestääkään palautus ja se takapuolen asetteleminen sivulle...?

Kaukot 8

Liikkuri-Eino vaihteli alkavaa liikettä... Olin just treenannut seisomisen ja hämmennyin hieman, kun eka liikkeenä lukikin taulussa "istu". Onneksi se ei Tempoa haitannut, vaan se teki kaikki asennon muutokset yhdellä käskyllä. 

Sain erikoismaininnan tuomarilta, kun jaksan vääntää Tempon kanssa ja kehua sitä, vaikka savu nousee korvista... Ei se sitä ihan noilla sanoilla sanonut, mutta sitä se tarkoitti. 

Yhteensä 222 p, III-tulos (2 pistettä vaille II) ja sijoitus 7./7

Koe oli varsin korkeatasoinen, sillä kaikki seitsemän koirakkoa saivat tuloksen ja 4 niistä jopa ykköstuloksen. Ykkösen sai myös matkatoveri Niina ja Mira, onnea vielä kerran!! Näinhän se oli suunniteltukin; Niinalle ykkönen ja meille yli 200 p. 

Kiitos Niinalle kyydistä ja hyvästä seurasta!