Tänä vuonna taidamme saada joukkueen SM-tokoon Imatralle heinäkuussa omasta yhdistyksestämme ja on aika aloittaa kimppatreenit. Kuljetuskin pelasi taas, vaikkei meillä edelleenkään ole autoa; kiitos, Virpi!

Tänään harjoittelimme Kalevankankaan koulun kentällä ja mukavasti porukkaa pääsi mukaan. Jokainen teki omia juttujaan, vähintään 2 koiraa kerrallaan kentällä ja kaverit auttoivat, jos apua tarvittiin.

Tempon kanssa hinkattiin (yllättäen) ruutua; lähetin sitä ruutuun eri suunnista ja aika hyvin onnistuikin. Kerran tehtiin myös ruudusta sivulle tulo. Luoksetuloa tehtiin seisomasta ja maasta ja eri matkoilta, nämä ihan jees laukassa edelleen. Tunnari häiriön alla ja 'vierailla' kapuloilla ei sitten yllättäen onnistunutkaan, vaan väärä kapula tuli. Toisella lähetyksellä löytyi oikea, joten eiköhän se ollut työtapaturma... Ei parane hirveesti Tempolla hinkata sitä. Tehtiin myös kaukot, jotka meni hienosti eka käskyllä kaikki asennot, mutta kääntyi hieman vinottain ja liikkui taas sivuttain. Sitä tuomarit ei yleensä huomaa, joten ei oteta stressiä siitäkään. Lopuksi tehtiin vielä paikallaolot; istuen ja maassa. Istumisessa piti vähän rykiä puolessa välissä, kun alkoi suunnitella maahanmenoa. Pysyi sit kuitenkin, mutta liikutteli vähän tassujaan, kun tulin piilosta. Maassa ok (ei jaksettu olla kun 3 min...).

Oli oikein mukavaa treenata porukalla pitkästä aikaa! Sääkin suosi; aurinko paistoi eikä ollut yhtä jäätävän kylmä kun eilen oli. Seuraavat treenit vaan pitää pistää paperille, että on parempi suunnitelma. Nolostunut Aika hyvin nyt pysyttiin siinä, mitä olin ajatellut, mutta parantamisen varaa on.

Kiitos kaikille asianosaisille! Toivottavasti jatkamme harjoituksia taas pian!