Tänään oli Kookoo99:n järjestämä möllitoko, jossa kokeilimme ensimmäistä kertaa voittajaluokkaa. Vielä pitää treenata Nauru. Tuomarina toimi (tuleva tokotuomari) Riikka Pulliainen.

Paikalla makaaminen 7

Toisella käskyllä maahan (hitaasti) ja istumisen jälkeen suoraan pomppu seisomaan.

Seuraaminen 9

Tästä olen tosi ylpeä! Cool Mulla on opettelemista vielä käännöksissä, mutta Tempo teki parhaansa.

Istuminen seuraamisen yhteydessä 5

Kohtuullisen voimakas käsiapu ja vielä varmistuksena taakse vilkaisu, että istuiko... Tätä ei ole harjoiteltu tarpeeksi, ihan vaiheessa vielä.

Luoksetulo 5,5

Hiiiidas lähtö, pysähtyminen siitä vauhdista helppoa, maahanmeno samoin, mutta sitten maasta lähtö vasta toisella käskyllä.

Ruutu 0

Hyvä ruudun bongaus ja vauhti, pysähtymiskäskyn saatuaan oli jo ulkona ruudusta (sivulla), siitä käskystä ruutuun mutta sitten noin miljuuna maahan-käskyä...Koira ihan kysymysmerkkinä, että whaaat?? Meni sit, pisti päänkin maahan, kuono ruudusta ulkona. Nauru Loppuosaa harjoiteltava siis.

Noutaminen esteen yli hypäten 7

Höh, liian painava kapula, sillä piti vähän leikkiäkin eikä meinannut pysyä suussa. Mutta hypyt tosi hyvin.

Metalliesineen noutaminen 9,5

'Myyränhypystä' puoli pistettä pois. Pitihän se tappaa! Nauru

Tunnistusnouto 0

Meni tunnareiden yli, aikoen ilmiselvästi lähteä haistelemaan ihania pissoja...Yskäisy palautti koiran kapuloille, haisteli kyllä hyvin, mutta toi kuitenkin sen viereisen. Seliseli: tunnarit loppui yli viikko sitten, ei olla treenattu.

Kauko-ohjaus 0

Otti lonkka-asennon jo heti lähtiessä, vähän hirvitti... Nousi kuitenkin ekat siirrot, mutta sitten kun TAAS komennettiin maahan, niin ei enää noussut.

Kokonaisvaikutus 9

Mietti 9 ja 10 välillä. Vullukka on niin söpö...! Silmänisku

Yhteensä 143 p eikä siis tulosta. Sijoitus 4./7

Vire ei ollut ihan parhaimmillaan, oli jo lähtiessä sen oloinen, että mitä? mehän käytiin jo lenkilläkin, väsyttää... Ruokakuppi sai aikaan hienon seuraamisen kuitenkin. Maahanmenot oli se kompastuskivi joka liikkeessä: Paikallaolossa toinen käsky, luoksetulossa toinen kutsu, ruudussa ei mennyt maahan sallituilla määrillä käskyjä ja kakeissa ei sit noussut, kun sinne TAAS piti mennä.... Ulkotreenejä on myös luvattoman vähän takana, mutta se ehtii onneksi korjautua ennen varsinaisia koitoksia. Minä-hullu nääs ilmoitin Tempon 9.5. omiin kokeisiin...ihan mölleinä otetaan sekin. Paljon töitä on tehtävä ja vähän aikaa...

Mukava ilta oli! Kiitos kaikille seurasta ja onnea Tiinalle ja Zaralle mahtavasta kakkostuloksesta!