Jäi niin hyvä mieli tämän päivän treeneistä, että pakko kirjoittaa ylös.

Mentiin kaukalolle, joka olikin sitten vielä osittain lumen peitossa eli aika hankalakulkuinen. Yritin siinä jotain tehdä Tempon kanssa ennen Riikan tuloa ja mua alkoi jo ärsyttämään heti. Ei minulla ollut edes kunnon suunnitelmaa, mutta tein sen siinä odotellessa.

Tempo siis ensin.
Seuraaminen
Olin ajatellut harjoitella seuraamisen juoksuosuuksia, kun ne on se heikoin lenkki, mutta ajattelin (viisaasti! vähänkö olen ylpeä itsestäni!) että pitää tehdä jotain, joka tuo hyvän mielen molemmille. Siispä teimme seuraamisen hitaan kävelyn ja askeleet; ne on yleensä vahvin lenkki. Hyvin meni nytkin! Vapautus kupille ja Tempo oli ilahtunut. smiley

Zeta
Palkkasin asennoista (i-s-m) kupille. Tempo oli hyvin yllättynyt (mitenniinkaavamaisiatreenejä) ja ilahtunut uudesta käänteestä.

Luoksetulo
Suora. Ihan reipasta Tempo-laukkaa ja vauhdista palkkaus kupille.

Ruutu
Palkka ensin merkistä. Uudestaan ja ruutuun kupille. Maahan ja sivulle, jossa taas palkka. HYVIN!

--- tässä välissä treenasi Bestis ja Boubie

Ohjattu nouto
Vasen. Meinasi juosta merkin ohi, mutta stoppasi hyvin. Palkka ja uudestaan. Toinen merkki oli vielä parempi. Nouto hyvin ja lähes laukassa loppuun asti.

Metalli
Estettä ei ollut, joten heitin vaan lennossa metallin ja Tempo haki sen tosi innokkaasti ja suora perusasento sivulle. Ja kuppipalkka, tietty.

Tunnari
Ympyrä, oma klo 12-13. Hyvä haistelu ja ravilla palautus. Kuppipalkka.

Kaukokäskyt
Palkkakuppi takana. Ei silti pahempaa vinoutta. Riikka sotki vähän järjestystä, jonka Tempo luuli osaavansa. Pari kaksoiskäskyä siksi.

MUTTA HEI; se taisi tehdä kerrankin kaikki liikkeet nollaamatta!! JEE! Vire ja ilme oli mainiot, ehkä saan kaivetuksi vielä sieltä sen Toko-Tempon esiin.
Erityisen ylpeä olen itsestäni.

Boubie teki voittajaluokan läpi ja sain sen "uudelle" videokameralleni talteen.

Seuraaminen
Lumisohjossa oli vaikea kävellä molempien ja se kyllä näkyi. Hieman edistää, kun on niin intopinkeenä ja pari vinoa perusasentoa samasta syystä. Bongaili ruutua, jota kohden mentiin monta kertaa ja kun vapautin, singahti ruutuun. Nämä liikkeiden välit täytyy saada kuntoon ennen SM:iä, että voin olla rento kehässä.
(Heh, ihan niinkun voisin olla siellä rento. Hyvä, ettei jännitä jo nyt!)

Liikkeestä istuminen
Annoin jalka-avun, ei näyttänyt mielestäni pahalta videolla. Kun tulin kohti, Boubie nousi ylös.

Luoksetulo
Eka kertaa pysähdykset sitten sairasloman alun. Seis ihan semi-hyvin, mutta maahan-käskyyn vain himmaili vähän ja toisella vasta toteutti. Ei tullut takaa, vaikka käsky oli se.

Ruutu
Siis voi-luokan ruutu, tuntuipa helpolta! Joko en osannut ajoittaa stoppaus-käskyäni tai sitten Boubie ei kuunnellut sitä tarpeeksi hyvin, sillä meni ruudun yli ja maahan (eli olisi nollannut tämän). Korjasi hyvin oikeaan paikkaan käskystä. Sivulletuloa autoin lihapullalla.

----ja välissä treenasi Tempo ja Bestis

Metalli
Laukalla kapulalle, suht nätti poimiminen ja ravia takaisin hyvään perusasentoon.

Tunnari
Löysi oman heti, meinasi ottaa, mutta tarkisti sitten muutkin ja siirteli ainakin yhtä. Lopulta otti oman ja meinasi lähteä huitelemaan, kutsusta sivulle. Tämä on mennyt tosi epävarmaksi, täytyy siis vahvistaa tuota loppua. Monta kertaa sille ei kyllä voi hihkaista kehua kapuloilla, kun jää varmasti kiinni siihen.

Kaket
Ei täydelliset, mutta paaaaljon paremmat kuin Tampereella sunnuntaina. Jätin käsimerkit pois, kun oli hieman yli-innokas taas ja luulen, että se rauhoitti vähän. Osasi pakittaakin tänään.

Super-tyytyväinen olen pikku-koiran asenteeseen. Enkä koskaan uskonut omistavani koiraa, joka palkkautuisi ihan vain niistä liikkeiden tekemisestä, mutta nyt minulla ilmeisesti on sellainen! Boubie juoksi jo edeltä kaukalolle (ei olla käyty koko talvena) treeni-intoa puhkuen ja mun lihapullapalkat oli ihan jees, mutta tärkeintä kuitenkin se tekeminen. Leikittiin me vähän lopuksi. Ihana eläin!

Itselläni oli hyvä mieli treeneistä koko illan. Molempien kanssa kerrankin onnistuttiin, vaikka sitä sun tätä viilattavaa onkin. Asenne ratkaisee!