Laskuri osoittaa, että kyllä täällä porukkaa käy, mutta harva viitsii jättää viestiä vieraskirjaan tai kommentoida näitä höpinöitä... *vink vink* ;-)
Me ollaan saatu toko-kärpäsen purema ja ollaan jopa treenattu jotain...edistystä. Kovasti auttaisi, jos olisi muitakin innokkaita täällä päin, nyt on pitänyt tyytyä virtuaalitukeen, mikä sekään ei ole vähäpätöistä. :-)
Tempon kanssa olemme sauvakävelleet useamman kerran viikossa, koira kiinni vetovyössä -treenausta hiihtokauteen. Saisi kyllä tulla kunnon talvi tänä vuonna, viime vuonna hiihdot jäivät tosi vähiin.
1001993.jpg
Agilitya harjoitellaan edelleen maanantaisin ja opeteltu on jo hyppy ja putki... Tempo (kuten muutkin meidän ryhmän koirat) ovat tosi hyviä, ohjaajilla on sitäkin enemmän oppimista. Jestas, miten se voi ollakin vaikeaa... Siksi olen vähän kartellut agilitya, kun tiedän, miten ohjaajaherkkä laji se on. No, ehkä kevääseen mennessä jotain opitaan.

Niitä edellisessä tarinassa mainittuja Suuria Korvia löytyi kyllä muiltakin (kiitos, Raija kuvasta...), joten vetäydymme suosiolla kisasta... Ei se kyllä kisa ollutkaan.
1001981.jpg