Vietettiin mukava viikonloppu Golden Ringin toko-tiimiläisten kanssa treenaten Mouhijärven ProCanis-hallilla.

Boubien kanssa läksimme matkaan lauantai-aamuna 4.15 bussilla ensin Lahteen, josta Maarit ja Ronja poimivat meidät kyytiinsä. Häijään Nesteellä kokoustettiin ja ruokailtiin, sieltä sitten jatkettiin hallille. Halli oli oikein mukava, tekonurmipohjainen ja sopivan lämmin (+15).

Boubie treenasi seuraamista (kaikki 2 askelta, mitkä osaa) ja tässä minulle huomautettiin paikasta, joka on liian edessä. "I want to feel him, I want to see him", mutta täytynee korjata.  Tehtiin myös luoksetuloa ja ruutua lelupalkalla. Ruutu oli viimeisenä liikkeenä, niin ajattelin pikku-pojan olevan hieman väsynyt ja otin SUPERRR-ihanan kanipallon palkaksi... Sitä ei ole näytettykään aikoihin. Boubie riemastui pallosta niin, että juoksi ympyrää hallissa, meni putkeen ja parhaansa mukaan vältteli tulemasta luokse. *Huokaus* Tein sitten yllätyshyökkäyksen putken päähän, niin sain pikku-jätkän kiinni ja pallon parempaan talteen. Sitä ei sit enää tänä viikonloppuna otettu esille.

Ai joo, tehtiinhän me luoksepäästävyys (3 eri ihmistä, hyvin meni) ja paikallaolotkin, sekä istuminen että maassa. Jäin lähelle ja palkkasin usein.

Yötä olimme Hotelli Ellivuoressa, joka oli varsin koiraystävällinen paikka.  Reitti huoneisiin meni ravintolasalia hipoen ja kultainen karavaanimme herätti kyllä huomiota. Matkalla huoneisiin oli myös käytävä, josta näki lasin läpi uima-altaalle. Boubien ilme oli näkemisen arvoinen; "siistii!" se olisi varmasti sanonut, jos olisi osannut. Uimaan ei kuitenkaan menty, vaikka sitä aamulla harkittiinkin..

Huonekavereina meillä oli matkatoverit Maarit ja Ronja. Maarit oli vähän huolissaan, miten he Ronjan kanssa mahtuvat niin kapeaan sänkyyn nukkumaan, mutta hyvin me Ronjan kanssa mahduttiin...  Iltalenkillä kävimme jäällä saaden seuraksemme Tiinan, Juulin ja Naavan (joka on Ronjan sisko). Koirilla näytti olevan umpihangessa oikein mukavaa.

Sunnuntaina jatkui treenit jo vähän väsähtäneellä porukalla. Boubie teki taas luoksetuloa, kun se loppu on ollut ongelma koiran juoksiessa mun taakseni, mutta tänään ongelma näytti jo parantuneen. Harjoittelimme myös hyppyä, joka on alkutekijöissään ja mä olen itse ihan tunari siinä. Pari ruutua tehtiin myös.

Mietintömyssyyn jäi leikkipalkan järkevyys. Täytyy pohtia. Ryhmämme koirat ovat tosi kivoja kaikki ja innolla odotamme jo uutta tapaamista huhtikuussa.

Maaritin autossa oli kaksi väsähtänyttä koiraa, kun ajelimme kohti Kouvolaa, josta minun ja Boubien oli tarkoitus astua junaan. Junan lähtöaika oli klo 17.55 ja täsmälleen sitä aikaa näytti rautatieaseman kello, kun sinne saavuimme. Pistettiin juoksuksi -vain huomataksemme, että juna on myöhässä 20 minuuttia. HUH! Mikkelissä juna oli myöhässä sitten jo vähän enemmänkin, mutta kotiin päästiin, se on pääasia.

Boubie oli tosi särmä koko viikonlopun ja käyttäytyi hienosti sekä bussissa että junassa. Virtaa riittää tosi kivasti ja vuoron odottelut sujuivat ongelmitta.

Kiitos kaikille ryhmäläisille mukavasta viikonlopusta!!