Liikkeenohjaajakurssilaiset tarvitsivat liikkuroitavia, joten läksin MAH:in kentälle ajatuksena tehdä kisatreeni Tempon kanssa. Voivoi-luokassa oli sen verran vähän koirakoita, että päädyin tekemään myös Boubien kanssa eläinkokeita eli voittajaluokka eka kertaa läpi.

Liikejärjestys oli sotkettu ja tehtiin kahdessa osassa, mutta en mä sitä järjestystä enää muista...

Paikallaolo

meni ihan jees. Boubie ei edes mennyt lonkalle! Kurkin piilosta välillä.

Seuraaminen

kohtuu pitkä kaavio, pisin varmaan ikinä mitä on tehty. Huonolla treenaamisella ollut viime aikoina, mutta paikka oli mun mielestä nyt aika hyvä; ei siis painanut ja edistänyt kovin paljoa. Juoksussa ihan liikaa väljyyttä.

Liikkeestä istuminen

vahvalla avulla eikä silti istunut. Eipä ole kovin treenattukaan. Pitäis kyllä.

Luoksetulo

Hyvä stoppi, vähän jo himmaillen siitä ja sit kun annoin voimakkaan "maahan"-käskyn, meni kovin epävarmaksi ja tuli ravissa loppupätkän. Ei kisamaista treeniä tähän vähään aikaan.

Ruutu

super-kiva liike Boubien mielestä. Hyvällä vauhdilla ruutuun, stoppasi hyvin, mutta 2 käskyä maahan. Häntä oli ulkona, jäi vasempaan takanurkkaan. Ruudusta tuli vauhdilla, mutta unohtui tuo seuraaminen siinä... Pitäisi siis sitä loppuosaakin muistaa treenata.

Metallinouto

taisi olla ensimmäinen liike. Ravilla takaisin, muuten ok. Jatkamme harjoituksia.

Tunnari

Meni ja haisteli, otti huolimattomasti toisen vasemmalta; kolmas olisi ollut se oikea. Tuuli kävi varmaan sopivasti sieltä päin, ei edes tarkistanut muita. Tämä vaatii vielä paljon treeniä, koska yleensä tuo piilotettuna oikean, mutta kentältä sieppaa vain jonkun. Nyt kuitenkin haisteli; se on positiivista.

Hyppynouto

tämä meni muistaakseni ihan hyvin. Osasi hypätä nyt takaisinkin ilman lisäkäskyä, toisin kuin viikolla treenatessamme.

Kaukokäskyt

tein 5 m:stä. Meni tosi hyvin, peruutti nyt seisomasta istumaankin,  kun ollaan sitä treenattu. Liikkurilla oli vaan ihan hitonmoinen vauhti, hyvä että ehdittiin mukaan. (Ei kuulemma saanut taulua pysähtymään, se vaan pyöri, vaikka mitä teki...)

Aika kivalta näyttää siis voivoi-luokkakin jo. Toki säätöä on joka liikkeessä, mutta luulen, että Tempon ollessa tässä vaiheessa, ilmoitin sen jo kokeisiin. Nyt kuitenkin maltan mieleni. Palkkaamattomuutta pitää treenata ja jokaisessa liikkeessä tosiaan jotain hiottavaa, ennenkuin kisoihin on asiaa. Ehkä ensi vuonna.

Tempo suoritti omalla vuorollaan EVL:n läpi. Liikkeet oli jaettu jopa kolmeen osaan ja Tempo teki toisen koiran kanssa vuorotellen, odotteli autolla, kun toinen teki. Sotkettu järjestys tässäkin, enkä sitä muista.

Paikalla istuminen

Satuin kurkistamaan juuri, kun Tempo lömpsähti lonkalle ja aikoi käydä pötköttämään. Ajoitus oli täydellinen, koska huomautuksen jälkeen Tempo istui (tosin siinä lonkalla) tosi särmästi loppuajan.

Paikalla makaaminen

Tässäkin kesti kauan menemättä lonkalle ja katsoi kiinnostuneen näköisenä piiloon päin koko ajan. JEE!

Seuraaminen

Ajoittain ihan hyvää ja ajoittain taas ei. Treeniä lisää.

Idari - zeta

maahan-istu-seiso oli ehkä järjestys? Asennot kaikki oikein, aika tempomainen suoritus.

Luoksetulo

Hyvät pysähdykset ja riittävä vauhti loppuosaa lukuunottamatta.

Ruutu

mun askelmitta on selvästi hieman lyhyempi kuin tuolla oli. Tempo lähti reippaasti (bongasi siis ruudun!!), mutta pysähtyi 2 metriä ennen ruutua ihmettelemään. Toisella käskyllä kiersi sivusta sisään ja oli jo itse menossa maahan, kun annoin sitten käskynkin siihen. Matkaa ruutuunmenoon siis lisää, ettei lopu juoksukunto kesken. Varasti ilmeisesti liikkurin käskytyksestä sivulle, koska mun mielestä oli jo tulossa, kun vilkaisin sinne ja annoin käskyn.

Ohjattu nouto

oikea. Ihan normisuoritus, ok merkki ja ei eksynyt keskimmäiselle tällä kertaa.

Tunnari

Oma tuli, muulla ei ole niin väliä.

Hyppynouto.

Tempo karkasi noutoon!! Ihan pokkana. Heitin vähän vinoon vahingossa, mutta hienosti tiesi, että hypyn kautta palautus.

Kaukokäskyt

Normisettiä, seisomasta istumaan tekee väärin ja tuli hieman eteenpäin. Liikkui tavan mukaan myös sivuttain.

"Elämä on laiffii" -asenteella Vullukka jaksoi vetää luokan läpi. Näin hyvin kun menisi kokeessakin, olisin ihan tyytyväinen! Istumisen olisi varmaan nollannut, koska kokeessa en olisi pystynyt kurkkimaan ja huomauttamaan asiasta. Toivottavasti nyt uskoo, että mä näen piilostakin ja parempi vaan olla siinä asennossa, mihin jätetään. Seuraava koe on parin viikon päästä edessä.

Kiva päivä (aikaa tosiaan meni, vaikka piti vain piipahtaa), kiitos Riikka ja Riikan kurssilaiset! Hyviä liikkureita tulossa kehiin.