Tiistain vapaapäivän kkunniaksi sovittiin toko-treenit Riikan kanssa. Koska mulla ei edelleenkään ole sitä autoa, menimme kävelymatkan päähän kaukalolle treenaamaan. Päivä oli ensimmäinen lämmin päivä pitkään aikaan, joten oli ihan mukavaa.

Ensin leikittiin Boubien kanssa (yritän nyt omaksua kahden lelun saalisleikkimistä, vaikka se on vaikeaa nome-harrastajan hyväksyä, että lelun saa vaihtaa...), niin saatiin Tempoakin vähän lämpenemään. Silmänisku Kateus vie kalatkin vesistä.

Tempon kanssa tehtiin voivoi-luokan liikkeet kahdessa erässä läpi. Puolessa välissä vaihdettiin ja Riikka teki Hulan kanssa EVL:n alun, sit taas vaihdettiin. Otin alun sekoitetussa järjestyksessä.

Luoksetulo suorana kuppipalkalla lujaaaaa.

Ruutuun kokeiltiin palkkaa pallossa (namipallo), mutta ei oikein toiminut, kun nakit lensi pallosta pois ja aiheutti vaan lisää haistelua. Eli eipä yritetä uusia konsteja nyt, kun on kokeita tulossa. Hinkattiin ruutua useamman kerran ja kyllä se alkoi aika kivasti löytyä.

Liikkeestä istuminen; Riikka naksutti ja Tempo pääsi kupille. Tämän jees.

Seuraaminen lopuksi oli ihan perussettiä, eli oikein hyvää. Hymy Käskytettynä siis ja palkka kupista.

--tauko--- Rölli-pölli teki

Hyppynouto; kyllä se sen osaa. Cool

Metalli; ruutuun päin, jonne Tempo myös meni, vaikka miten sanoin 'metallia' ennen lähettämistä ja vaikka siis tuli se heittokin... Toinen kerta toden sanoi. Ravissa sivulle, mutta sit tosiaan sivulle eli hieno perusasento.

Tunnari; ihan jees sopivalla vauhdilla ja hyvä haistelu.

Kaukot; palkkasin taakse kupille eka siirtymästä molemmat vaihdot.

Ei tässä pitäis mitään vaikeata olla, paitsi tuo Ruutu aina jännittää. Mutta eipä sitä tiedä, mikä taas menee pieleen kokeessa. Otsan rypistys Sunnuntaina siis mennään Varkauteen. Ei tsempityksiä, kiitos. Silmänisku