878194.jpg
Niin vaan helteet loppui ja lempivuodenaikani syksy saapui. Ihanaa, ei tarvitse vääntäytyä enää uimarannalle, vaan voi rauhassa keskittyä suolammissa uittelemaan koiria...
Kaikenlaista on luvassa: ensi viikonloppuna Tempon kanssa GR:n toko-tehoviikonloppu (kadonneen motivaation metsästys) ja lokakuussa alkaa agilityn alkeiskurssi! Nomeenkin ilmoittauduttiin, mutta on niin turkasen täynnä, että eipä taida olla toiveita päästä. No, ehdimme hyvin ensi vuonnakin, kunhan lahjattomat vähän vielä treenaa -että osais edes kotona. ;-) Eipä silti, treenit on kyllä enimmäkseen menneet ihan hyvin.
877438.jpg
Moritz-papparainenkin pääsee aina jotain hakemaan, ihan vaan mielen virkistykseksi. Papparaista kyllä luultiin viimeksi eilen ihan nuoreksi koiraksi... Ei aina osaa käyttäytyä ikäiselleen sopivasti. :-)
Ai niin, dieetti Tempon osalta etenee ihan mukavasti, viime viikolla painoa oli enää 36.1 kg. Olisin luullut, että enemmänkin on tippunut, mutta ehkä läski on muuttunut lihakseksi...sitähän sitä yrittää omalla kohdallaankin aina itselleen vakuutella.