Käytiin vetäsee iltatreenit tuossa läheisellä kaukalolla, jonne Tiina oli saanut valotolpan avaimen. Tempo oli super-vireessä, kun 'liekittyi' välillä kaukalon ulkopuolella Zaran ja Jatsin tehdessä hommia.

Tehtiin seuraamista häirittynä ja ilman. Häiriöitä piiri pientä pyörien muiden koirien nenän edessä ja lopuksi vielä Tiinan kuviokelluntaa käskytettynä. Hyvä kontakti ja vire, niin ettei ne pienet heikkoudet käännöksissä haitanneet.

Luoksetuloa tehtiin ensin leikin varjolla ja pentumaisesti (Salla piti kii ja päästi, kun kutsuin), pysähdyksiä lihapulla lentäen; saatiin muuten myös yks tosi terävä maahanmeno aikaan! Sitten kisamaisesti liikkeestä istuminen ja perään luoksetulo käskyttäen, mutta vilautin babycat-purkkia lähtiessä. Hyvin lähti ekalla, pysäytin sit myös ja nekin oli aika jees ja laukalla loppuun saakka.  Taitava pieni Vullukka!

Ruutua otin alustan kanssa eri suunnista, kesken seuraamisen jne. Alkukankeuden jälkeen HYVÄ. Otettiin loppuosaa myös ja yksi kokonainen liike, palkka sivulletulosta. Tempo ei enää välitä ylimääräisistä 'käsky'-sanoista, vaan kuuntelee hyvin minun kutsu-käskyä. Jee! Koko ajan loistava ilme ja asenne tekemiseen.

Tunnaria on pakko jauhaa, kun siinä on tullut (lähinnä Riikan läsnäollessa) epäonnistumisia viime aikoina. Nyt Tempo haisteli hyvin, pysähtyi ja katsoi minuun, mutta jatkoi haistelua ja löysi Oman!!  Jatkamme harjoituksia, että pysyy yllä.

Kaukoja tehtiin rivissä Jatsi (sheltti), Zara ja Tempo. Käskytettiin vuorotellen. Tempo kuunteli ja katsoi mua tosi hyvin, yhtään kämmiä ei tullut, että olisi toisen käskystä vaihtanut asentoa! Matkaa oli vähän, mut tää olikin keskittymisharjoitus.

Eniten iloitsen loistavasta vireestä, joka pysyi koko treenin ajan. Mua ei haitannut edes vinkuminen muiden tehdessä-Tempolle se sallitaan.

Tällä fiiliksellä kun pääsis kokeeseen, niin jopas olisi mukavaa!

Meinasi ihan unohtua, että Tempo myös leikki tosi mallikkaasti narupallon kanssa! Ehkä joskus päästään siihenkin, että se olisi sille palkka, edes osassa liikkeitä.

Kiitos seurasta, Tiina ja Virpi!