Kotikentällä tokoilemassa, kun se oli mahdollista työpäivän jälkeenkin.  EVL piti alkaa klo 14.45, mutta taisi olla myöhässä. 7 koirakkoa osallistui ja koe tuntui kestävän ja kestävän ja kestävän...

Tuomarina kokeessa oli Salme Mujunen.

Paikalla istuminen 0

Tällä kertaa oli istunut 1.44 minuuttia, sitten meni maahan. 15 sek. kauemmin kun viimeksi! 

Paikalla makaaminen 9

Pää maahan ajassa 2.20 tai jotain ja sitten näytti olevan lähinnä unessa...Ei nostanut päätä edes tullessani sivulle... Annoin aika voimakkaan istu-käskyn ja Tempo kyllä nousi sillä -mutta niin nousi vieressä ollut Röllikin.. Sorry, Riikka!

----tauko, Tempo oli viimeinen koira----

Seuraaminen 8,5

Perussettiä, kontakti taisi tippua vähän väliä, mutta ihan ok muuten.

Idari 9

Tämä kanssa totuttuun tyyliin. Hidas maahanmeno vei pisteen pois? Tai jotain, musta meni ihan hyvin.

Luoksetulo 0

Kerroin koiralle moneen kertaan, mikä liike on kyseessä, mutta se oli ihan pihalla. Vasta toisella käskyllä maahan, sit ei lähtenyt eka käskyllä ja toisella hyppäsi vaan seisomaan... Kutsuin siitä avuilla, että sain tulemaan laukassa, kun liike jo jokatapauksessa nolla. Voi itku tätä liikettä! 

----tauko tässä taas---------

Ruutu 0

Tempo yritti oikaista suoraan ruutuun, sain pysäytettyä ja löysi merkin. Juoksi ruutuun, laskeskelin, että kannattaa huutaa suoraan maahan ja tuli pikku arviointivirhe.  Vain takaosa oli ruudussa, muuten ruudun edessä. Mutta koira teki, mitä käskettiin. Toisaalta, se oli juuri kääntymässä ja käskyt lopussa, joten nollille se olisi mennyt joka tapauksessa.

----taukoillaan taas--------

Ohjattu nouto 7

Hi-taas-ti kohtuullinen merkki, vasen (helpompi meille jostain syystä) ja hi-das palautus.

---ja tauko----

Hyppynouto 7

Hidasta...

Tunnari 7

kaikki noudot samalla kaavalla, mutta haisteli sentään oikean!

Kaukokäskyt 8

Jee!! Viime kerran katastrofin jälkeen ihan jees. Seiso-istu aikoi mennä suoraan maahan, mutta sain korjattua.

Yhteensä 165,5 p ja tässä luokassa se ei riitä tulokseen. 

Nollien jälkeen jännitys katosi ja vedettiin aika rennot maksetut treenit. Oli melkein jäsentenväliset, kun treeniporukan ulkopuolelta oli tullut vain yksi kilpailija. Bortsut vei voiton ja Niina Miran kanssa hienosti 6 pistettä vaille ykkönen!! Päätimme sen huomenna kirkastaa ykköseksi ja me yritetään edes tulosta. 

Haastavaa tehdä monta tuntia töitä ja virittää koira aina uudelleen. Tempo oli ilmeisen väsynyt 4 tunnin työpäivästä, kun ei ole pitkään aikaan töissä ollut ja asiakkaita oli aika paljon kissanpäivillä. Jotenkin masentuneen oloinen se on, en tiedä, mikä vaivaa.